Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

lortarda

80+ Silver
Reaksiyon skoru
636
Evet, gece gece canım sıkıldı. 😄 Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.

Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!

ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.

Evet, gece gece canım sıkıldı. 😄 Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.

Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!
500 Tl Klavye 😀

Glorious model d wireless mouse kullanıyorum değiştirmeyi planlıyorum. 2500-3000tl arası 2500 olursa daha olur mouse önerin var mı ?

Glorious model d wireless mouse kullanıyorum değiştirmeyi planlıyorum. 2500-3000tl arası 2500 olursa daha olur mouse önerin var mı ?

Bu iki mouse’a bakabilirsin. A9 plus modeli 800mah 3950 ultra sensörü kullanıyor tam fiyat performans ürünü.

Darmoshark m3 v2 8000hz destekli mouse

Bu iki mouse’a bakabilirsin. A9 plus modeli 800mah 3950 ultra sensörü kullanıyor tam fiyat performans ürünü.

Darmoshark m3 v2 8000hz destekli mouse
sen hangisini önerirsin ? bu darmoshark 2150tl şu an trendyolda ? Birde açıkcası kullanmadığım için emin olamıyorum ama bu sensör işinin bir farkı var mı gerçekten bendeki glorious model d den ?

sen hangisini önerirsin ? bu darmoshark 2150tl şu an trendyolda ? Birde açıkcası kullanmadığım için emin olamıyorum ama bu sensör işinin bir farkı var mı gerçekten bendeki glorious model d den ?
Oyunlarda farkı oluyor fakat hissetmen imkansız.

A9 plus modelini öneririm.

ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.
plastik olmayan mouse önerebilir misin
çok pahalıysa erken vazgeçeyim

plastik olmayan mouse önerebilir misin
çok pahalıysa erken vazgeçeyim
Magnezyum mu karbon fiber mi ikiside pahalı 😂
Ama karbon fiber kaplamalı önerebilirim düşük bütçede.

Magnezyum mu karbon fiber mi ikiside pahalı 😂
Ama karbon fiber kaplamalı önerebilirim düşük bütçede.

5-7kya var mıdır
biraz bakmıştım 8den aşağı yoktu
magnezyumla karbon fiberin ne kadar farkı oluyor, şu an g pro x2 var plastiği gıcırdamaya başladı, bayağı sene oldu gittiği yere kadar kullanırım bunu, sonra en az 5 sene götürecekse plastik almayasım var

5-7kya var mıdır
biraz bakmıştım 8den aşağı yoktu
magnezyumla karbon fiberin ne kadar farkı oluyor, şu an g pro x2 var plastiği gıcırdamaya başladı, bayağı sene oldu gittiği yere kadar kullanırım bunu
Karbon fiberin hiç bir anlamı yok bana göre alacaksan magnezyum almanı öneririm

Sepette 225 lira indirimli. Bu mouse önerebilirim, ben çok memnun kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,261
Üyeler
200,325
Son üye
ruzo

Geri