Ninja Creami Deluxe 10-İn-1 Dondurma ve Frozen Makinesi 10.511 TL

Ebulehb

80+
Reaksiyon skoru
140

Son 1 yılın en düşük fiyatı , uzun zamandır takip ediyorum en düşük 13 bin tl görmüştüm.

1785480228745.webp

maximum 9 taksit. vurdum geçtim :D

Bu dondurma makinesi değil ki karıştırma makinesi genelde çizilme sorunu vs oluyormuş bunlarda inceleyin bence

Bu dondurma makinesi değil ki karıştırma makinesi genelde çizilme sorunu vs oluyormuş bunlarda inceleyin bence
tabii ki endüstriyel dondurma makinesi değil dediğiniz gibi mixer mantığıyla çalışıyor.Almak isteyenler youtubedan tarif videolarına bakıp kıvamlara bakabilirler .

Küf olayı çok sıkıntı, bilgi için teşekkürler
Satıcı amazon ilerleyen süreçte böyle bir konudan destek talebi açsak yardımcı olabilirler yeni bir modelle yada birebir değişim ile yardımcı olucaklarını düşünüyorum.

İki haftadır kullanıyorum, genel olarak memnunum. 5-6 kere deneme yaptım. Kıvamı tutmayan bir karışım olmadı. Evde ne varsa doldurun gitsin. Muz-süt-bal bile yeterli. Salep kullanırsanız biraz uğraştırıyor ama değiyor. Güzel alet.
Çizilme mevzuuna gelirsek ben henüz yaşamadım. Dondururken düz bir yüzey sağlarsanız bıçaklar fazla yerinden oynamaz gibime geliyor. Küf konusunda ise amazona güvenirim açıkçası.

amazondan almıştım adam akıllı dondurma yaparım diye, 3. dondurma yapışımda kaplarda çizikler oluşmaya başladı öyle küçük çizikler de değil yani baya gözle görülebilir şekilde, kıvam çok iyi ama makine biraz garip, bi ara da dondurmayı yaptı sonra kilidi açmama rağmen salmadı kendini mekanizma, zar zor döndürdüm çıkarttım sonra da iade ettim zaten

amazondan almıştım adam akıllı dondurma yaparım diye, 3. dondurma yapışımda kaplarda çizikler oluşmaya başladı öyle küçük çizikler de değil yani baya gözle görülebilir şekilde, kıvam çok iyi ama makine biraz garip, bi ara da dondurmayı yaptı sonra kilidi açmama rağmen salmadı kendini mekanizma, zar zor döndürdüm çıkarttım sonra da iade ettim zaten
Kaplarda çizik problem yaratacak gibi bir çizik mi yoksa sadece kozmetik olarak mı anlamadım.Ben de bu fiyata görünce sipariş verdim normalde kız arkadaşım yapıp getiriyordu herhangi bir şikayetini duymamıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,398
Üyeler
200,375
Son üye
Emocan31

Geri