penguenserkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Bütçe
- 2500
Beyler hem cs hem müzik için f/p kablosuz kulaklık önerir misiniz orta halli çok pahalı olmayan iyi bi indirim vesaire varsa paylaşırsanız sevinirim
hocam bu bütçede iem kulaklık öneririm istereniz önereyim.Beyler hem cs hem müzik için f/p kablosuz kulaklık önerir misiniz orta halli çok pahalı olmayan iyi bi indirim vesaire varsa paylaşırsanız sevinirim
Bilmiyorum iem nasıl olur, kulaküstü biliyorum ben bi. Havit mavit var anlamadım.hocam bu bütçede iem kulaklık öneririm istereniz önereyim.
kulak içi oluyor iemBilmiyorum iem nasıl olur, kulaküstü biliyorum ben bi. Havit mavit var anlamadım.
İem hiç kullanmadım ne kadar bütçe ayırmam gerek bilmiyorum ortalama bi şey yeterliKefine Klean SV öneririm. Cloud III S ayarında performans alırsın
Klean SV giriş-orta seviyede. Bütçen yetiyorsa öneririm. Yoksa Tangzu Waner SG 2 Red Lion alabilirsin. Ancak rekabetçi fpslerde iyi performans için klean sv ve kiwi ears cadenza 2'yi öneririmİem hiç kullanmadım ne kadar bütçe ayırmam gerek bilmiyorum ortalama bi şey yeterli