Turknet Çöktü Mü? İnternet Kesintisi

RedKit.

80+
Reaksiyon skoru
19
saat 12:00'da Türktelekom altyapısından hizmet aldığım Tutknet sağlayıcısının sitesine girilmiyor. aynı zamanda sağlayıcı olan Turknet. şuan interneti kesmiş durumda. sizin konuyla ilgili bilniz var mı? sizde de kesinti var mı? where are you? @turknet

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
saat 12:00'da Türktelekom altyapısından hizmet aldığım Tutknet sağlayıcısının sitesine girilmiyor. aynı zamanda sağlayıcı olan Turknet. şuan interneti kesmiş durumda. sizin konuyla ilgili bilniz var mı? sizde de kesinti var mı? where are you? @turknet
Kirayı ödemeyi unutmuşlardır 😀

Neyseki düzeldi umarım, çökmez ya da batmaz yeni interner almakla uğraşmak bir yana türktelekomda fiyatlar fena artmış geçen sordum çok fazla artmış öyle böyle değil
aynen öyle gerçekten, türknetten başkasını kullanmak istemiyorum insanlar sorun yaşayabiliyor ama altyapıyla ilgili bence, ben aldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım

Böyle yazıyor uygulamaya giremiyorum

Ekler

• 3199.webp
    3199.webp
    23.8 KB · Hit: 19
Çıldırttı ya 9buçuktan beridir bende de yoktu. Yeni geldi.

aynen öyle gerçekten, türknetten başkasını kullanmak istemiyorum insanlar sorun yaşayabiliyor ama altyapıyla ilgili bence, ben aldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım
Umarım yaşamazsınız, türk telekom genelde iyi portları kendisi kullanıyor diğer firmalara verdikleri alt yapı çoğu zaman daha kötüsü

Geri