Sistemimi Kaça Satmalıyım

Reaksiyon skoru
0
i5-10600K
Dark X128 2x12cm FRGB
Tuf Z490
Curicial DDR4 32 gb 3600Mhz cl16
Tuf 3080 OC
Tuf 750W
cooler mastr MasterCase Pro 6

32 falan yeterli bu sete.

i5-10600K
Dark X128 2x12cm FRGB
Tuf Z490
Curicial DDR4 32 gb 3600Mhz cl16
Tuf 3080 OC
Tuf 750W
cooler mastr MasterCase Pro 6
30k ya satılır bence. Ayrı ayrı ekran kartı 14k ram 8k bulunabiliyor Anakart ve İşlemci 7k

Parça olarak sat kimse o sisteme 30-32K vermez

anakart ve işlemci 7k mı? sen alırsın yani 7ye? vereyim sana bende 1 kaç adet var
Anakart ve işlemci toplam 7k demek istedim 2. el pazar fiyatına baktım. Birde bu durum seni neden rahatsız etti ben onu anlamıyorum he bu arada lazım değil sağolasın al satçı değilim .

Anakart ve işlemci toplam 7k demek istedim 2. el pazar fiyatına baktım. Birde bu durum seni neden rahatsız etti ben onu anlamıyorum he bu arada lazım değil sağolasın al satçı değilim .
tamam işte buna 7k diyorsan 7kya alırım demek kendin almayacağın fiyatı insanlara bu kadar eder deme

tamam işte buna 7k diyorsan 7kya alırım demek kendin almayacağın fiyatı insanlara bu kadar eder deme
Sen kaça satıyorsun meraktan soruyorum. Benim almama sebebim fiyatı değil 1k da olsa almam benim ihtiyacım olmadığı ürünü ben neden alayım. Aşırı derece de mantık hatan var bir ürüne 7k fiyat biçtiğim için o üsrünü almak zorunda olduğum anlamına gelmiyor.
Burada da 2. el piyasası mevcut

Sen kaça satıyorsun meraktan soruyorum. Benim almama sebebim fiyatı değil 1k da olsa almam benim ihtiyacım olmadığı ürünü ben neden alayım. Aşırı derece de mantık hatan var bir ürüne 7k fiyat biçtiğim için o üsrünü almak zorunda olduğum anlamına gelmiyor.
kardeşim ben satmıyorum ama kimse 10600k ve z490 karta 7bin vermez 10sene uğraşsan satamazsın bu da 7k etmez demek

7k etmeycek fikrini sunabilirsin o zaman boş yapmana gerek yoktu "ben sana vereyim o zaman 7k ya alırsın sen" diye önce biraz diğer insanların fikrine açık ol sonra tartışma yapabilme yeteneklerine sahip ol. Yaşın kaç da bana kardeşim diyorsun hayırdır sen

agalar fiyat sordum sadece kavga etmeyin lütfen anlamıyorum bu işlerden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,183
Üyeler
200,302
Son üye
ardakildaci68

Geri