🔥İndirim North Bayou Nb F80 (Beyaz) 989₺

bu benim monitörde kolun konumunu köşeye ve monitörü arkaya yasladığımda arkaya doğru itiyor, var mı yaşayan neyi sıkarsam sıkayım hala gevşek kalıyor arkaya doğru gidiyor.

Bende siyah f160 var beyaz setup yapıyorum siyah yerlerini beyaz bir sprey boya ile boyayamaya uğraşayım mı yoksa bunu alıp geçeyim mi? Eskiyi de satarım

bu benim monitörde kolun konumunu köşeye ve monitörü arkaya yasladığımda arkaya doğru itiyor, var mı yaşayan neyi sıkarsam sıkayım hala gevşek kalıyor arkaya doğru gidiyor.
Bende de öyle. Bu ürünün kusuru değil ama tork oluşmaması için açıyı düzgün ayarlaman lazım. Her halükarda döner, vidaları sıkamak kendi eklem noktalarından hareketi kısıtlar sadece

Tam tersi çok sıkmaman lazım monitör kolunun sağını solunu kurcala bulursun biraz anlaması zor bir ürün

Siyahından var 2 tane, hiç oynama, düşme, sarkma yapmıyor. Hatta birinde bir ara ultrawide LG monitorum takılıydı 9 kiloluk. Onda da hiç sorun yapmamıştı.

Geri