İlk Araba Önerisi Lazım Yardım Edermisiniz ?

Meganei kim tavsiye etmedi ya bahanesi ne
Valla yalnis hatirlamiyosam yalıtım dan yağmurda su almasından falan bahsetmislerdi dedigim gibi cok bi bilgim yok yalnis olmasin 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim ilk arabam 2011 fd6 honda civic'ti. 4 sene bindim. yağ-su koy devam et. Piyasası hızlı kolay çıkarırsın. bu bütçelerde birdaha araba alcak olsam yine fd6 alırım
2020 honda civic 1.6i vtec ler nasıl kral bilgin var mı

Valla yalnis hatirlamiyosam yalıtım dan yağmurda su almasından falan bahsetmislerdi dedigim gibi cok bi bilgim yok yalnis olmasin 😅

Bagaj kroniği var evet yalıtım parasına göre iyi seviyede. Kia ceed bakabilrisin :)

2021 makyajlı fc5 öneririm 2017-2020 modellerde boya dalgalanması vardı.

Bagaj kroniği var evet yalıtım parasına göre iyi seviyede. Kia ceed bakabilrisin :)
Kia ceed lere baktım ozellikle 21 modeli baya hosuma gitti bi tık para katmak gerekiyor ama aklımda tesekkur ederim oneri icin

Kia ceed lere baktım ozellikle 21 modeli baya hosuma gitti bi tık para katmak gerekiyor ama aklımda tesekkur ederim oneri icin
Rica ederim youtubedan inceleme videosunu izlersen daha çok ilgini çekecektir :)

Clio'dur burası.
2023+ garantili otomatik 1.0 TCe alıyorsun, keyfine bakıyorsun.

2021 makyajlı fc5 öneririm 2017-2020 modellerde boya dalgalanması vardı.
Bu arkadasimda var dı güzel araba da hem bi tık yine bütçeyi aşıyor hemde onun arabası cok yol sesi alıyodu ya yanlis hatirlamiyosam

Clio'dur burası.
2023+ garantili otomatik 1.0 TCe alıyorsun, keyfine bakıyorsun.
Bakılabilir yalan yok ilk arabam oldugu icin biraz dursun da istiyorum da öyle oluncada secenekler cok kisaliyor 😅

Bu arkadasimda var dı güzel araba da hem bi tık yine bütçeyi aşıyor hemde onun arabası cok yol sesi alıyodu ya yanlis hatirlamiyosam

Bakılabilir yalan yok ilk arabam oldugu icin biraz dursun da istiyorum da öyle oluncada secenekler cok kisaliyor 😅
Söylediğim Clio 5.5 piyasadaki en şekil arabalardan biridir bütçesine göre. Biraz daha artırırsan Techno Esprit Alpine paket alırsın yanar.

Ekran görüntüsü 2026-07-31 164246.webp
Ekran görüntüsü 2026-07-31 164240.webp

Söylediğim Clio 5.5 piyasadaki en şekil arabalardan biridir bütçesine göre. Biraz daha artırırsan Techno Esprit Alpine paket alırsın yanar.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bu attigin foto daki paket tam olarak ne bide ne kadar aşıyor bütceyi

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Birden onemli sorunu unuttum biz ailecek çok uzunuz yani ben 1.90 ım babam 2 metre bizim sığacağımız araba da olması lazim 😅😅

Bu attigin foto daki paket tam olarak ne bide ne kadar aşıyor bütceyi
Tam olarak önceki mesajımda yazdığım paket.
1.35 bandında biraz aşağı biraz yukarı -temizleri-
Akarı kokarı olmaz.
Olsa garantiden beleş yapılır.
Gayet iyi kaçar.
Parçası uygundur.
Bakımı -nispeten- uygun ve yaygındır.
Çeyrek altın gibidir, ilana koyarsın 2 saat sonra alıcısını bulur.
Yeni başlayan biri için daha ne olacak.

ilk araba olacaksa fiatın 1.3 veya 1.6 dizelli geçmişi fazla olmayan bir arabasını alın bence. Hem parçası bol hem sanayiye pek düşürmez hem de elinizden hızlı çıkarırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,946
Üyeler
200,548
Son üye
Byzac

Geri