LG 480hz Düşünceleriniz.

LG’nin bilgisayara reklam yazılımı indirdiğini biliyorsundur umarım

sağolun arkadaşlar iyi oldu bu bilgi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ayarda ne önerirsiniz monitör peki

sağolun arkadaşlar iyi oldu bu bilgi

bu ayarda ne önerirsiniz monitör peki
kapatılıyor hocam bu yüzden monitör almamak mı olur Allah aşkına. Özellik gibi düşün otomatik yüklenen asus driverhub gibi düşün. silebiliyorsun tamamen kapatabiliyorsun. Beğendiysen al güzel monitör.

ama yeni farkettim full hd 480 hz olması sana pikselleri farkettirir 27 inçin full hd değil qhd olması lazım en az. 4k kullanacaksan sorun yok ama 1080p de biraz gözüne garip gelebilir bunu göze almalısın .

kapatılıyor hocam bu yüzden monitör almamak mı olur Allah aşkına. Özellik gibi düşün otomatik yüklenen asus driverhub gibi düşün. silebiliyorsun tamamen kapatabiliyorsun. Beğendiysen al güzel monitör.

ama yeni farkettim full hd 480 hz olması sana pikselleri farkettirir 27 inçin full hd değil qhd olması lazım en az. 4k kullanacaksan sorun yok ama 1080p de biraz gözüne garip gelebilir bunu göze almalısın .
480hz de sadece cs oynarım okadar sıkıntı yaratırmı

yok ama 2k çözünürlüğe alırsın beğenmezsen monitör destekliyor. 250hz civarında paşa paşa oynarsın 2k da

oyun içi çözünürlüğünü değiştirmen yeterli.
doğru ekran kartım 5060 2k da oyunlarda performans alırmıyım

5060 ti bile 2k için giriş seviyesi sayılır. 5060 ile 50-60 fps civarlarında dolaşabilir diye düşünüyorum ultra ayarlardan bahsediyoruz tabi.
bazısından alırsınız orta veya orta yüksek ayarlarda sınırda.
bazısından da alamazsınız düşürmeniz gerekebilir orta veya orta düşük gibi .

Geri