nasil yaptin reis onu ben de çekiyimHavit düşünürken düşünürken Solocast 2 önerdiler bana . Kupon du puan dı derken 1997₺ ye solocast 2 yi çektim. Daha henüz gelmedi. İptal mi etsem ne dersiniz
Reis, bana özeldi. 68 e laptop aldım. Ertesi gün 67.5 düştü. Başvuru açtım. 15.gun sonunda 500₺ kupon verdiler. Bu sürede de karttanda puan geldi 140₺ civarında. Aktifte fiyatı 2600 küsurdu. Kupon+puan la 1997 e düştü bendenasil yaptin reis onu ben de çekiyim
al kullan reis o fiyata misReis, bana özeldi. 68 e laptop aldım. Ertesi gün 67.5 düştü. Başvuru açtım. 15.gun sonunda 500₺ kupon verdiler. Bu sürede de karttanda puan geldi 140₺ civarında. Aktifte fiyatı 2600 küsurdu. Kupon+puan la 1997 e düştü bende
Kulaklığını aldın ben senin mesajları gördüm 1500e falan kablosuz kafa üstü kulaklık aldın da o fiyata tabii ki kötü olacaktı. Seni uyaran mesajları da gördüm. Alınmaz o fiyata kablolu almalısın falan. Bi de bu markanın tek bir kulaklığı mı var bu nasıl yazış şekli. Apple falan değil ki bunlar. Apple diyince direkt akla airpods geliyor mesela. H2002p falan baya kişi kullanıyor sesi mikrofonu falan baya iyiydi fiyatına görekulaklığını aldım boş bir ürün sen memnun olabilirsin ama birisi fikrini belirtmiş ne var bunda? ben de belirtiyorum çünkü buna senin olduğu gibi benim de hakkım var ve kendi fikrimizi kendimize saklamamız gerektiğini düşünüyorsan bence sen de öyle yapmalısın.
dostum beni uyaran olmadı tavsiye veren oldu madem gördün sende yazsaydın. sen benim paramı mı asagiliyorsun aklınca? seni ilgilendiren durum ne istediğim gibi yazarım markayı savunmak sana mı kaldı? apple ile örnek verdiğin marka ne alaka onu da anlamadım. seni ilgilendirmeyen durumlarda aklınca konuşman komik.Kulaklığını aldın ben senin mesajları gördüm 1500e falan kablosuz kafa üstü kulaklık aldın da o fiyata tabii ki kötü olacaktı. Seni uyaran mesajları da gördüm. Alınmaz o fiyata kablolu almalısın falan. Bi de bu markanın tek bir kulaklığı mı var bu nasıl yazış şekli. Apple falan değil ki bunlar. Apple diyince direkt akla airpods geliyor mesela. H2002p falan baya kişi kullanıyor sesi mikrofonu falan baya iyiydi fiyatına göre
1kya kablosuz gaming kulaklık mı olur adam haklıdostum beni uyaran olmadı tavsiye veren oldu madem gördün sende yazsaydın. sen benim paramı mı asagiliyorsun aklınca? seni ilgilendiren durum ne istediğim gibi yazarım markayı savunmak sana mı kaldı? apple ile örnek verdiğin marka ne alaka onu da anlamadım. seni ilgilendirmeyen durumlarda aklınca konuşman komik.
la oğlum sen saftirik misin. bu benim sorunum değil onca öven içerik üreticisini gördüğümde satın almak istedim. iş işten geçtikten sonra senin fikrine ihtiyacım yok çok bilmiş seni.1kya kablosuz gaming kulaklık mı olur adam haklı
Kral özel değilse kulaklığın yarattığı sorun ve model nedir merak ediyorum.la oğlum sen saftirik misin. bu benim sorunum değil onca öven içerik üreticisini gördüğümde satın almak istedim. iş işten geçtikten sonra senin fikrine ihtiyacım yok çok bilmiş seni.
noldu la niye profilime bakıyon. konuna baktım adamlar yazmış zaten sana alma diye sen göz göre göre almışsın.la oğlum sen saftirik misin. bu benim sorunum değil onca öven içerik üreticisini gördüğümde satın almak istedim. iş işten geçtikten sonra senin fikrine ihtiyacım yok çok bilmiş seni.
havit fuxi h3 ses kalitesini beğenmedim kablolu rampage kulaklık daha çok tatmin ediyordu. onun dışında beğenmediğim bir şey yok ama çok bilmiş arkadaşlar kendine fazla güvenerek aklı sıra asagilama çalışıyor.Arkadaşlar bu konud anlamadığım bir şekilde havit hakkında ufak kavgalar dönüyor fakat güncel fiyatlar ile havit satın almak gerçekten mantıklı bir karar oluyor. Bu konudaki mikrofonu kuzenime almıştım ve gayet beğenerek kullanıyor, bunun dışında bu salı olan indirimlerden Havit H635BT aldım ve mobil deneyimi olarak gerçekten memnun edici bir deneyim sunuyordu. JBL BT520 yerine artık bu ürünü kullanmaya başladım ve cidden kalite olsun yada başka konularda olsun gerçekten uygun fiyata güzel performanslar sunan ürünler satan bir firima.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kral özel değilse kulaklığın yarattığı sorun ve model nedir merak ediyorum.
onlar yazarken çoktan kargoya verildi. iptal etme aşamasında değildi. seni ilgilendirmiyor dostum işine baksana.noldu la niye profilime bakıyon. konuna baktım adamlar yazmış zaten sana alma diye sen göz göre göre almışsın.
haha atarak neyi kanitliyon sen bilader derdin ne söyle bakalımnoldu la niye profilime bakıyon. konuna baktım adamlar yazmış zaten sana alma diye sen göz göre göre almışsın.
Sen niye bu kadar mağdur olmak istiyon. Bende 900 liralık kablolu kulaklık var ne asalicam. Sosyal medyada birilerinin senle etkilesime gecmesini istemiyorsan niye burdasın. İnsanlar buraya bilgi almak icin giriyor gercegi belirticem tabii ki de. Kimsenin umrunda degilsin. bana ne senden. forum nedir onu bilmiyosun tiktok değil bura.dostum beni uyaran olmadı tavsiye veren oldu madem gördün sende yazsaydın. sen benim paramı mı asagiliyorsun aklınca? seni ilgilendiren durum ne istediğim gibi yazarım markayı savunmak sana mı kaldı? apple ile örnek verdiğin marka ne alaka onu da anlamadım. seni ilgilendirmeyen durumlarda aklınca konuşman komik.
sen çok biliyosun öyle mi? sen benim çok umrumdasin ya zatenSen niye bu kadar mağdur olmak istiyon. Bende 900 liralık kablolu kulaklık var ne asalicam. Sosyal medyada birilerinin senle etkilesime gecmesini istemiyorsan niye burdasın. İnsanlar buraya bilgi almak icin giriyor dogruyu belirticem tabii ki de. Kimsenin umrunda degilsin. bana ne senden. forum nedir onu bilmiyosun tiktok değil bura.