NZXT H Series H7 Flow (2024) Cm-H72fw-01 2999tl

Sırf beyaz diye daha pahalıya satılan bir sürü kasa modeli var ben de kullanıyorum çok güzel bir kasa ve bu fiyata gerçekten bedava sayılır.

Ekranlı bi tane kasa var gaming gecesinde o kasa çok hoş

Bu fiyata bedava bir kasa. Tek eksisi tız filtreleri olmaması ama mesh yapısı toz filtreleri gibi tasarlanmış. 420mm aio desteği var. İleride al 14cm arctic fanları keyfine bak

Siyah olsaydı alırdım, orhan evladı incehesap hep beyazını indirime sokuyor bu beşinci falan denk gelişim.

bidaha açmayız kusura bakmayınız şunu yazmak için konuya girmek o.O2
40 - 50 urun var her hafta tek tek hepsini ac hocam zahmet olmassa. gormeyen bilmeyen vardir eline saglik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birader sanane seni ilgilendirmiyorsa konuya girme derdin ne senin?
Sana bisey diyen mi var birader asil senin derdin ne. Neden sana hitap edilmeyen konuya atliyorsun?

40 - 50 urun var her hafta tek tek hepsini ac hocam zahmet olmassa. gormeyen bilmeyen vardir eline saglik.
Yani güzel kardeşim benim gaming gecesinde her ürün güzel indirime girmiş mi oluyor zamanı olan var olmayan var güzel indirime girdigini düşündügüm ürünü paylaştım bu sana niye bu kadar battı ben onu anlamadım gören almak isteyen çeksin burda boş yere polemige girmeye gerek var mı sence?

Sırf beyaz diye daha pahalıya satılan bir sürü kasa modeli var ben de kullanıyorum çok güzel bir kasa ve bu fiyata gerçekten bedava sayılır.
Bi bana denk gelmiyor asus da siyah daha pahali sansima 😅

Yani güzel kardeşim benim gaming gecesinde her ürün güzel indirime girmiş mi oluyor zamanı olan var olmayan var güzel indirime girdigini düşündügüm ürünü paylaştım bu sana niye bu kadar battı ben onu anlamadım gören almak isteyen çeksin burda boş yere polemige girmeye gerek var mı sence?
Farkli bisey yazmadim eline saglik dedim. ac tek tek sana uygun gelen butun konulari cok sagol gormeyen faydalansin.

Geri