Smith & Wesson
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,018
Hocam yemişsin gibi biraz çok para bu kasaya bence bana göre hadi diycem bari biyerden şık gözüksün görüntü bile bu fiyata eşit değilGaming gecesindeki ürün bu şekilde özelleştirip aldım dostlar sizce nasıl ?
Çok para degil tek tek toplayınca bu fiyattan çok daha yükseğe geliyor kasa da çok iyi çok şık gözükmesine gerek yok ya sistem iyi olsun şıklık aramıyoruzHocam yemişsin gibi biraz çok para bu kasaya bence bana göre hadi diycem bari biyerden şık gözüksün görüntü bile bu fiyata eşit değil
9070xt istemiyoruz malesef 5070 istedik70 bine 9070xt vardı fırsat değil bence bu
sebep nedir9070xt istemiyoruz malesef 5070 istedik
Nvidia teknolojisinden kaynaklı yoksa 9070xt saf kas felan olarak bile çok daha iyi bir kart ama nvidia kullanmak istedik bu sefersebep nedir
canın sağolsun hayırlı olsun 5070 de üzmezNvidia teknolojisinden kaynaklı yoksa 9070xt saf kas felan olarak bile çok daha iyi bir kart ama nvidia kullanmak istedik bu sefer
90kya 5070ti varmış incede baktınız mı acabaTeşekkür ederim en güzelleri sizin olsun inşallah
Bütçemiz yoktu o kadar ve içerisindeki parçaların çoğu iyi degil onları yükseltince bu aldığım sistemlerin parçalarına 100k yı buluyordu o kadar çıkamazdık bütçe olarak.90kya 5070ti varmış incede baktınız mı acaba
sebep nedir
Fazla diye almayacak mıÇözünürlük yazmamış ama 1080p oynuyorda olabilir. 9070xt 1080p ye fazla çünkü
yok monitör 2k o yüzden 2k da kullanacağımÇözünürlük yazmamış ama 1080p oynuyorda olabilir. 9070xt 1080p ye fazla çünkü