Patriot Viper Xtreme 5 32gb (2x16gb) Ddr5 7600mhz Cl36 Aldım İyi mi? Acil

GSU mezunuyum. Hocam olabilecek donanımda olduğunu sanmıyorum, çalıştığın yerde supervisor'ın olabilirim belki; PM atabilirsin. Bu cümlenin kurulma sebebi üstteki arkadaşının bu konudaki rencide edişi sözleri. Durduk yere yazılımdan ego yapacak değilim. Kendisi bana AI yazılımcısı diye bir anda alakasız bir şekilde çemkirdiği için bunu yazdım.

Senin gibilerin de üstünde çok çalıştım. Burada ego yapmana gerek yok.

İnanılmaz bir egon varmış takdir ettim. Böyle bir üslupla baş etmem mümkün değil. Diğer arkadaş ile aranda üslup farkı vardır diye düşünmüştüm yanılmışım. Bu kadar başarılı bir arkadaşın donanımarşivi forumunda ram tartışması da aynı bir ironi. Nasıl olsa sanal alemde herkes 9 dil biliyor herkes supervisor.

Aklıma insta reelsleri geldi bir ürün aldıktan sonra incelmelerini izlerken Hayatta alabileceğiniz en kötü ürün felan reelsleri var ya :D
Lan abartmayın dünyadaki en kötü ram i aldım gibi konuşuyorsunuz ya kalitesi iyi mi iyi gerisi boş

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Lan abartmayın dünyadaki en kötü ram i aldım gibi konuşuyorsunuz ya kalitesi iyi mi iyi gerisi boş
Hayır tabii ki de ya öyle bir şey yok fiyatı gayet de makul herkes 2. el tercih etmek zorunda değil.

Saol anlayışlı olduğun için kanka adamsın
Rica ederim ne demek anlayışlılık değil konu direkt gerçeklik 25k ya 32GB Ram almışsın SK Hynix A-DİE daha ne olsun işte. Ben az önce sadece instada komik reelsler çıkıyor ya Bir ürün aldıktan sonra incelemesini dinlerken başlığı alrında onun espirisini yaptım senin durumda aynısı oldu. :D

Hayırlı olsun gayet makul almışsın arkadaşların dediği gibi sonuçta rami yapan SK Hynix ister A olsun ister H modüllerin kalitesi ortada firmalar üzerlerine incik boncuk kaplıyor sadece.Fabrika şansın bol olsun

hayırlı olsun hocam . ben de 2.el alırdım ram ve işlemci 2.elde çok mantıklı kalıyor bana kalırsa

hayırlı olsun hocam . ben de 2.el alırdım ram ve işlemci 2.elde çok mantıklı kalıyor bana kalırsa
Tercih meselesi hocam ben 0 sistem toplamayı istiyorum zaten gelecekte yükseltmek istersek o zaman düşünürüm bu yorumlarınız beni mutlu ediyor insanlar mantıksız mantıksız fln yazıyı da piyasası 33 bin TL olan bir resim bu fiyata almak bence mantıklı bir hamle zaten 25 k ya farklı bir ram alma kararım vardı onun yerine bunu aldım

Geri