2. soruda moduler değil denmiş bu durumda CORE REACTOR 2 olamaz. Hangisine güvenip alırsınız bilemem ben gözlerimle gördüm
11 gün önce yanıt vermiş incehesap
5K'ya Kasa Power Alıyorsun Daha Ne İstiyorsun HocamKasa iç kısım direkt Valor ile aynı, ön panel mesh kalsa öyle satsalar iyiymiş. Bu şekilde benim nazarımda kasa beş para etmez, psu almış olursunuz.
Core reactor 2 VE 750w sırf psuyu 3900e yılbaşından önce zor tutturmuştum. Core reactor + 850w + kasayı bu paraya vermezler gibi
11 gün önce yanıt vermiş incehesap
Yani Mini Kasa Sonuçta Ama Evet Düdük Gibi Power İle Kurtarıyor .Güzel fiyatta kasa düdük gibi duruyor
Core Serisi A , A+ Seviyelerinde Bu Fiyata Çok ZorBu haliyle de alınmayacak bir fırsat değil core reactor olsaydı acayip bir fırsat olurdu bu.
Aynen kasa bedava psu da kelepir fiyata gibi olurduCore Serisi A , A+ Seviyelerinde Bu Fiyata Çok Zor
Sadece PSU 5K Civarına Düşerse Bile Çok Büyük İndirim Olur .
Yinede Kasanın Albenisi Var Hocam .Aynen kasa bedava psu da kelepir fiyata gibi olurdu![]()
alternatifi yok şuan fiyatı çok iyiAlalım ne diyorsunuz yeni sistem topluyorum başka alternatif ney var
Bak buda uygunmuş alınabilirKasa Power Arayanlar İçin Güzel Fiyata Güzel Kasa Power Kaçırmayın Derim .
10 Adet Stok Var Halen .
![]()
XPG InvaderX Mini 5x ARGB Fan USB 3.2 Siyah 850W 80+Gold ATX Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
XPG InvaderX Mini 5x ARGB Fan USB 3.2 Siyah 850W 80+Gold ATX Gaming (Oyuncu) Kasa fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Valla bende ddr5 sistem topluyordum amd ryzen 7 7800x3d ve rx6700xt vardı bu kasa gözüme iyi geldi direk çektim sıkıntı yaşarmıyım.alternatifi yok şuan fiyatı çok iyi