- Reaksiyon skoru
- 2,730
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Siyah Versiyon Stokları Az Olmaz Gibi BenceDesteğe yazmak bedavaşansını denemelisin.
Siyah Versiyon Stokları Az Olmaz Gibi BenceDesteğe yazmak bedavaşansını denemelisin.
Boş metalse git sanayide yaptır sen kasanı420 mm ihtiyacım yokki ben almam metale vermem o parayı tercih meselesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve dediğim gibi senlede alakası yok kendi yorumumu belirttim ucuz diye benimde alasım geldi yoksa ama çok saçma geliyor boş metale 3.000 tl vermek
Yani belki iptal çeken olur filan şans işiSiyah Versiyon Stokları Az Olmaz Gibi Bence![]()
Arkadaş'ın Uzay Sistem Kullandığına EminimBoş metalse git sanayide yaptır sen kasanı![]()
Yok ya vento kasa vardı onu kullanıyorumArkadaş'ın Uzay Sistem Kullandığına Eminim![]()
Maliyet Konusuna Girersen Hocam Apple'ın Maliyeti 10 - 20 Dolar Filan ZatenSen çok zekisin kral 3.000 tl metale normalmi sizce normalleştiriyorsunuz birde ucuzluğuna diğer 420 mm lere göre ucuz birde komikmişssin gibi emoji atıyorsun demirin tonu 35.000 100 kilo demir gelir bu paraya diğer kasalarda aynı şekilde bunun için geçerli değil maliyeti 150 tl vardır yoktur onu diyorum ben
Nerenin Yaylası HocamKasa var bende kullanıyorum içerisi yayla gibi on numara 3 bin TL'ye teneke diyor bu fiyata düşmüş daha ne olsun
Giresun KümbetNerenin Yaylası Hocam![]()
Giresunda Rizeden Çok Yayla Var Mı Hocam ?Giresun Kümbet![]()