Acil Yardım Yeni PC İçin Yardım Lazım

Celox

80+
Reaksiyon skoru
10
Beyler 2 sistem arasında kaldım biri 2 fanlı asus diğeri 3 fanlı gigabayt marka ekran kartı geri kalan parçaları benzer arada 3 bin fark var 3 fanlı olanı almak istiyorum sizce mantıklı mı taksit ile alacağım ve vaktim olmadığı için ödem tercih ediyorum sizce alınır mı

Ekler

• IMG_0805.webp
    IMG_0805.webp
    99.9 KB · Hit: 39
  • IMG_0806.webp
    IMG_0806.webp
    98.9 KB · Hit: 38
Beyler 2 sistem arasında kaldım biri 2 fanlı asus diğeri 3 fanlı gigabayt marka ekran kartı geri kalan parçaları benzer arada 3 bin fark var 3 fanlı olanı almak istiyorum sizce mantıklı mı taksit ile alacağım ve vaktim olmadığı için ödem tercih ediyorum sizce alınır mı
bir şey değişmiyor performansda hangisi daha iyi geldiyse sana onu al

2 fanlı olanı alın. 3 fanlı olanda dandik bir sıvı soğutma ve o paraya alınmayacak kalitesiz bir güç kaynağı var. Ayrıca asus dual gayet iyi bir model

İkisinide birnirinden değişik sistemler fakat üç fanlı olan kart daha iyi olur soğutma performansı açısından bence gigabaytı alın soğutucuların ikiside kötüde bu fiyats bence tek tek kendiniz bileşen seçin en azından isteğininiz parçalar olur

2 fanlı olanı alın. 3 fanlı olanda dandik bir sıvı soğutma ve o paraya alınmayacak kalitesiz bir güç kaynağı var. Ayrıca asus dual gayet

2 fanlı olanı alın. 3 fanlı olanda dandik bir sıvı soğutma ve o paraya alınmayacak kalitesiz bir güç kaynağı var. Ayrıca asus dual gayet iyi bir model
Teşekkürler öncelikle ama 3 fanlı almak istiyorum görüntü açısından o yüzden şöyle güncelleme yapsam nasıl olur böyle eksiklik kalmamış olmaz mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir şey değişmiyor performansda hangisi daha iyi geldiyse sana onu al
İşte hangisi daha performanslı bilmiyorum

Ekler

• IMG_0807.webp
    IMG_0807.webp
    92.3 KB · Hit: 13
Asus daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,173
Üyeler
200,860
Son üye
batuholly

Geri