Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

Öyle aman aman farkları yok fakat ultranın ses kalitesi çok daha iyi hiç bir problemi yok
O zaman siyah ultra alayım stok gelince. Hem ekstre tarihinide atlarım acelesi yok.

Ultranın siyahı ve beyazı yok diye biliyorum çift renk kombinasyonu olarak geliyor. Siyah mor benim hosuma gidiyor..
Evet stok yok siyahda. Siyahı beğendim ben onu alicam. Beklerim acelesi yok.

4-5 civarı bi mousepad 7000-8000 arasına da bi klavye önerebilir misin

Hayır hocam direk siyah ve beyazı yok. Pro modelinde var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dpi ve sens ayarlarınızı söyler misiniz. Hangi boyutta klavye arıyorsunuz ?
klavye %75 %68 olabilir, kablosuz olması şart değil switch fark etmiyor odada kullanıyorum zaten. 1600dpi csde 1.25 sens oynuyorum yüksek sens oynayan birisiyim

klavye %75 %68 olabilir, kablosuz olması şart değil switch fark etmiyor odada kullanıyorum zaten. 1600dpi csde 1.25 sens oynuyorum yüksek sens oynayan birisiyim

Şu anda alabileceğin en performanslı ürün diyebilirim. Bende Speed modeli var ve daha önce bu kadar kaliteli bir yüzeye, bu kadar iyi performans sunan bir mousepad kullanmadım. Büyük ihtimalle uzun bir süre ana mousepad'im olarak kullanmaya devam edeceğim.

Klavye olarakta:

Switch kalitesi, malzeme kalitesi, performansı. Verdiğin parayı sonuna kadar alacağın ürün bende düz versiyonu var çok memnunum.

Eğer klavye bütçeni yükseltebilirsen bu ürünü al geç hiç düşünme bile

Son düzenleme:
Hocam ben de sistem topluyorum. Ram ssd ve kasa kaldı. Bana da yardımcı olmak ister misin be

Hocam iyi günler öncelikle güzel hizmet eline emeğine sağlık ; kablosuz olacak şekilde oyuncu kulaklığı lazım forza 6 oynuyorum genelde max bütçe 1500 2 elde alabilir kutusu açılmış az kullanılmış gibi önerilerini bekliyorum.

Takılma sorunu ilk çıktığı zaman vardı oda donanımsal değildi yazılım güncellemesiyle halledildi zaten.
Aslında a9 plus a okeyim ama herkes wraith in servis konusunda rezalet olduğunu yazmış direkt amazon satıcılı aula sc900 pro var 2400 tl o mantıklı olur mu sence?

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,862
Üyeler
200,533
Son üye
babafingo61

Geri