CodArkadaşlar, oyun önerebilir misiniz? Büyük AAA oyunların çoğunu oynadım ama şu sıralar aradığım tarzda bir oyun bulamıyorum. Türü çok da fark etmez, sürükleyici olsun yeterli benim için
God of war, tomb raider, DetroitArkadaşlar, oyun önerebilir misiniz? Büyük AAA oyunların çoğunu oynadım ama şu sıralar aradığım tarzda bir oyun bulamıyorum. Türü çok da fark etmez, sürükleyici olsun yeterli benim için
hocam aslında oynadım. benim asıl arayışım simülasyon ağırlıklı uzun soluklu oyun
hocam öneri için teşekkürler çoğu AAA oyunu oynadım. asıl arayışım uzun soluklu bir oyun . simülasyon tarzı olabilir. şimdi rdr2 gibi oyunların kalitesine lafım yok ama hikaye bittikten sonra uzun soluklu gitmiyor oyun.God of war, tomb raider, Detroit
Bu neymiş ya %98 pozitif yorumNe oynarsan oyna Factorio ya bulaşma. Factorio ve kumar bağımlılığı bırakılamıyor![]()
Aha demir kazdım pişirip metal yapayım. Metali dişli çark yapayım. Dişli çarkı motor yapayım derken bir bakmışsın Uranyumla artık enerji üretiyorsun. Sonra Uzaya roket fırlatıyorsun.Bu neymiş ya %98 pozitif yorum