Yardım 6 Bin TL Bütçeye Mouse Önerisi

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,913

Normalde düşündüğüm model bu ama sizin önerdiğiniz bir mouse varsa önerilerinizi bekliyorum
Geçenlerde böyle bir konu yine açmıştım ama mouse u kardeşim alıcak Eylül-Ekim gibi felan mouse almış olurum yüksek ihtimalle bundan dolayı araştıracak zamanım olsun istiyorum önerilerinize açığım

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Normalde düşündüğüm model bu ama sizin önerdiğiniz bir mouse varsa önerilerinizi bekliyorum
Geçenlerde böyle bir konu yine açmıştım ama mouse u kardeşim alıcak Eylül-Ekim gibi felan mouse almış olurum yüksek ihtimalle bundan dolayı araştıracak zamanım olsun istiyorum önerilerinize açığım
Düşündüğün mouse bütçene göre en iyilerden bence, satın alabilirsin.

O zamana kadar bütçeni yükseltip bunu al atk ghost alma

Bütçemi aşıyor 6K yı fazla aşmaya gerek yok 6K bandında işimi görsün kablosuz olsun zaten çok oyun oynuyamıyorum bu aralar o yüzden şu marka bu marka alınmazdan ziyade bütçemde kaliteli iş yapacak olursa mor olmuyorsa beyaz öneri yaparsanız sevinirim mouseta marka umrumda değil belli başlı kalitede olsun ki zaten kullandığım şuan ki mouse bile iyi 3 senedir kullanıyorum kablolu olduğu için ve masa değiştireceğim için değiştirmem gerekecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Viper V3 pro var memnunum

@Logitech G213 sen ne diyorsun
Yazayım bunuda bir kenara ama benim ellerim küçük şuanbu mouse var bu tam oturuyor boyut olarak kafanızda bir şey oluşsun diye söylüyorum
Delux M700BU Rgb 67G Ultra Hafif Sensörlü 16000 Dpı Oyuncu Mouse Siyah PMW3389

v3 pro önerimdir bu bütçede

Logitech G Pro X Superlight 2 SE veya
Bunları öneripte atk sky a ön yargılı olma sebebiniz nedir hocam kardeşime aldırıcam mouse u daha doğrusu o almak istedi mevzu parasında değil 10K lık istesemde alır ama atk beklediğim gibi bir marka mı çıkmayacak yani sebebi nedir merak ettim

Bunları öneripte atk sky a ön yargılı olma sebebiniz nedir hocam kardeşime aldırıcam mouse u daha doğrusu o almak istedi mevzu parasında değil 10K lık istesemde alır ama atk beklediğim gibi bir marka mı çıkmayacak yani sebebi nedir merak ettim
hocam onun malzemesi bilmiyorum ama çok plastik gibi duruyor ben önermem sosyal medyadaki ünlüler çok şişiriyor mouseları oda sponsorluk almışlar diye

hocam onun malzemesi bilmiyorum ama çok plastik gibi duruyor ben önermem sosyal medyadaki ünlüler çok şişiriyor mouseları oda sponsorluk almışlar diye
Ben tr kanallarından değil genel olarak yurt dışından vs bakıyorum ki Bayada öven var Carbon fiber kısmından dolayı plastik gibi duruyorlar plastik demekte aynı şey değil bende bir sorun yaşadığınız için vs önermiyorsunuz sanmıştım

Bende de viper v3 pro var öneririm. Şarjı 1 hafta gidiyor yoğun kullanımda.
Hafta içleri kaç 3-4 saat ortalama hafta sonları oyun oynarsan 6-7 saat açık kalır ama bahsettiğim gibi v3 pro biraz büyük galiba bana olur mu emin değilim

Bende de viper v3 pro var öneririm. Şarjı 1 hafta gidiyor yoğun kullanımda.
@PolatAlemdarr v3 pro yu bu kadar öneriyorsunuz deneyebileceğim bir yerede bakmayacağım galiba 2-3mm farktan bir şey olmaz şuan ki mousumdan biraz daha avuç içine oturan bir tasarımı varmış galiba v3 pro yada bakayım ne kadar biraz daha araştırıp v3 pro alacağım o zaman atk mor olduğu için hoşuma gidiyor yalan değil bir 10 gr felan daha hafif galiba birde ama siz çok övdünüz yabana atmaya gerek yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,640
Üyeler
200,463
Son üye
Ensr0

Geri