RTX 5060'lı Laptop İçin Öneri İstiyorum

Wemsry

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar bütçem çok fazla yok en fazla 70k çıkartabilirim ağır 3d renderlar alıyorum ve oyun geliştiriyorum üni için şehir dışına çıkıcam ve bu yüzden leptopa geçmem gerekiyor 2 tane leptop buldum sizce nasıllar aşağıda linklerini koydum

Biriniş işlemcisi çok daha iyi ama ekranı 2k uygulamalarda viewportta gereksiz performans kaybı olacaktır 1080p çekince de ekran 2k olduğu için görsel bozulma olcak diye düşünüyorum en azından benim eski monitörde öyle bir sorun vardı diğeri de hp omen serisi diye güveniyorum sizce napabilirim sizin de bulduğunuz leptoplar varsa öneriye açığım ama lütfen fiyatı çok yükseltmeyin o kadar çıkartmam çok zor

Hocam omen 16 serisi kronik hall sensor problemli diye biliyorum
olabilir hiç duymadım ama daha uyguna da yok casper almaktan çok daha iyi bir tercihtir her halükarda amazonda indirim falan denk gelmedikçe asus tuflarda pek bulunmuyo

şuan bunu düşünüyorum işlemcisi diğerlerinden çok çok daha güçlü blender bench sonuçlarına göre core 7 250h dan %142 daha güçlü render kısmında tek eksisi 16gb ram olması ama 1x16 olduğu için ileride çok lazım olursa yenisini alırım gibi geliyor fiyat diğerlerinden daha uygun ve daha güçlü bu daha mantıklı gibi duruyor ne diyorsunuz

yeni fakrettim omen serisi victuslar gibiymiş srgb değerlerinde ben hepsi 99 yada 100 dür diye düşünüyordum bazıları 62.5 bazıları 100müş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

acerların soğutmalarının iyi olduğunu görmüştüm ama uzun vadede yavaşlama gibi sorunlar çıkartır mı bilmiyorum o yüzden uzak duruyordum bu konuda fikriniz nedir acaba çünkü ben bu leptopu 4 yıl falan kullanıcam

birde attığınız leptop 85watt ekran kartı ağır işlerle uğraşıyorum 115watt olması lazım şu sıralar animasyon kısmındayım render alırken 1 saniye bile çok değerli

yeni fakrettim omen serisi victuslar gibiymiş srgb değerlerinde ben hepsi 99 yada 100 dür diye düşünüyordum bazıları 62.5 bazıları 100müş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

acerların soğutmalarının iyi olduğunu görmüştüm ama uzun vadede yavaşlama gibi sorunlar çıkartır mı bilmiyorum o yüzden uzak duruyordum bu konuda fikriniz nedir acaba çünkü ben bu leptopu 4 yıl falan kullanıcam

birde attığınız leptop 85watt ekran kartı ağır işlerle uğraşıyorum 115watt olması lazım şu sıralar animasyon kısmındayım render alırken 1 saniye bile çok değerli
Her Türlü Senin İşini Görecektir .

İşlemci Yapay Zeka Konusunda Çok İyi Ekran Kartıda RTX 5070 Olunca Çok Güçlü Bir İkili Oluyor Bu Fiyata Alınır .

Her Türlü Senin İşini Görecektir .

İşlemci Yapay Zeka Konusunda Çok İyi Ekran Kartıda RTX 5070 Olunca Çok Güçlü Bir İkili Oluyor Bu Fiyata Alınır .
yapay zeka kısmıyla pek işim yok en fazla denoising kısmında dlss kullanırım onu da yapar mıyım bilmiyorum test etmem lazım en son attığım linkteki srgb değeri 62.5 olmasaydı işlemcisi çok iyiydi ekran kartı da güzeldi 5070 olmasa bile 5060 ın full watt haliydi o kadar para verirken tam güç olmayan bir kart almak istemiyorum sadece oyun oynasam yada photoshop davinci gibi programlar kullansam olabilir ama şuanki durumda tercih etmiyorum maalesef ve şuan daha çok 32gb ram olarak bakıyorum 1 tanesinde şüphe eder gibi olmuştum daha sonradan alır mıyım diye ama en başından beri olması çok daha işime yarar yinede yardımınız için teşekkür ederim

yapay zeka kısmıyla pek işim yok en fazla denoising kısmında dlss kullanırım onu da yapar mıyım bilmiyorum test etmem lazım en son attığım linkteki srgb değeri 62.5 olmasaydı işlemcisi çok iyiydi ekran kartı da güzeldi 5070 olmasa bile 5060 ın full watt haliydi o kadar para verirken tam güç olmayan bir kart almak istemiyorum sadece oyun oynasam yada photoshop davinci gibi programlar kullansam olabilir ama şuanki durumda tercih etmiyorum maalesef ve şuan daha çok 32gb ram olarak bakıyorum 1 tanesinde şüphe eder gibi olmuştum daha sonradan alır mıyım diye ama en başından beri olması çok daha işime yarar yinede yardımınız için teşekkür ederim
Hocam Her Açıdan 5070 Daha Mantıklı Kalıyor Yinede Siz Bilirsiniz .

hocam gerçekten teşekkür ederim ancak bazı konularda omen bir tık daha iyi acer da bazı konularda daha iyi ama markaya da pek güvenemiyorum uzun vade kısmında aldığımda umduğum gibi çıkmazsa kısmı da var omen alırsam en azından kendi hatam derim yinede teşekkürler yardımınız için

135W adaptör hiçbir şekilde yeterli gelmez neresi daha mantıklı hocam? Üstüne 5060 115W ile 80-85W 5070 yakın performans veriyor. Bunu alacağıma 59K'ya 16 GB 5060 R7 350 Omen alırım.
Neredeyse hiçbir açıdan daha mantıklı değil maalesef.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,181
Üyeler
200,864
Son üye
beekir61

Geri