PC Bazen 1 Saat İçinde Bazen 6-7 Saat Sonra Ekran Kapanıyor ?

Reaksiyon skoru
14
9070xt 7800x3d 32gb ram patriot cl 30 mhz6000 msi b850m p wifi anakartım var bazen 1 saat içersinde kapanıyor mesela dün 6 saat cyberpunk oynadım full ayarlarda hiç bir şey olmadı bazen ise ekran kapanıyor kasa çalışır durumda kasayı basılı tutup kapanınca geri baştan açılıyor pc sorun neyden kaynaklı olabilir psu occt testleri yaptım tüm testleri yaptım hatta bir sorun cıkmadı.

biostan sadece ramları expo yaptım onun haricinde ne sürücü nede pcnin kendisinden bir ayar yapmadım stok kullanıyorum.

ekran birden gidiyor kasa ayın şekil çalışmaya devam ediyor güç düğmesine basılı tutup kapatıyorum geri açıyorum baştan başlıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uyku modu gibi mi kapanıyor
ekran birden gidiyor kasa ayın şekil çalışmaya devam ediyor güç düğmesine basılı tutup kapatıyorum geri açıyorum baştan başlıyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güç ayarlarından ekranı kapat ve uyku moduna geçir kısmını hiçbir zaman olarak değşitirip bi kaç gün test et bakalım belki uyku moduna geçiyordur

İkiside hiç birzaman olarak seçili zaten
uyku modu ile ilgili bir hata yoksa, muhtemelen ekran ve akran kartı bağlantısında sorun olabilir. ekran kapandıktan sonra, ekran kartından kabloyu çek ve 15-20 saniye sonra tekrar tak. sorunu anlarız böylece

uyku modu ile ilgili bir hata yoksa, muhtemelen ekran ve akran kartı bağlantısında sorun olabilir. ekran kapandıktan sonra, ekran kartından kabloyu çek ve 15-20 saniye sonra tekrar tak. sorunu anlarız böylece
yani hatayı alınca mı bağlantıyı kesip 10 15 sn bekleyip geri takayım ?

9070xt 7800x3d 32gb ram patriot cl 30 mhz6000 msi b850m p wifi anakartım var bazen 1 saat içersinde kapanıyor mesela dün 6 saat cyberpunk oynadım full ayarlarda hiç bir şey olmadı bazen ise ekran kapanıyor kasa çalışır durumda kasayı basılı tutup kapanınca geri baştan açılıyor pc sorun neyden kaynaklı olabilir psu occt testleri yaptım tüm testleri yaptım hatta bir sorun cıkmadı.
kasanın fotosu var mı
ekran kartı tutucu kullanıyor musun onu merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,864
Üyeler
200,535
Son üye
worneix

Geri