Lian Li O11 Mini V2 Fan Önerisi

Oguzhansah

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,687
Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow kasasını almayı düşünüyorum. Alt ve yanlarda fanlar hazır halde geliyor.
Üste 360MM Enermax Liqmaxflo takacağım. Sadece arkaya bir tane egzoz fan eksik kalıyor.
Kasa beyaz sistem siyah-beyaz şekilde olacağı için egzoz fanında beyaz olması diğer fanlarla uyumlu olması açısından önemli.
Sessiz ve uygun fiyatlı olması bana yeterli.

Görünüşü bu şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncel fotograf yok şehir dışındayım elimde bu ikisi var.

Ekler

• 1000027518.webp
    1000027518.webp
    737.8 KB · Hit: 24
  • 1000032789.webp
    1000032789.webp
    1.2 MB · Hit: 25
Görünüşü bu şekilde.

Güncel fotograf yok şehir dışındayım elimde bu ikisi var.
Benim için yeterli harika duruyor. Benimde aynı şekil kart siyah olduğu için nasıl görünür merak ediyordum çok güzel bi örnek oldu teşekkürler

Bu kasaya her şey yakışıyor.
Çok güzel kasa fiyatı biraz tuzlu diğerlerine göre ama değer gibi geldi. Sıvı soğutmam sığar diye umuyorum sadece tek korkum o

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow kasasını almayı düşünüyorum. Alt ve yanlarda fanlar hazır halde geliyor.
Üste 360MM Enermax Liqmaxflo takacağım. Sadece arkaya bir tane egzoz fan eksik kalıyor.
Kasa beyaz sistem siyah-beyaz şekilde olacağı için egzoz fanında beyaz olması diğer fanlarla uyumlu olması açısından önemli.
Sessiz ve uygun fiyatlı olması bana yeterli.
https://wraithesports.com/products/...ag_UNXVUVAgEWi9OJA8w0XnOH6p_Qtw1VX_UWWa9200vI
ben 3 tane bu fandan aldım ileride 3 tanede alta alacağım. Öneririm.
1000071929.webp
1000071432.webp

Baya sessiz ama fan etli butlu bir şey olduğu için diğer fanların yanında kocaman kalabilir
Arkadaşın attığıda olabilir o zaman. Çok absürt durmaması için. Kasayıda geçiyorum siparişini

Arkadaşın attığıda olabilir o zaman. Çok absürt durmaması için. Kasayıda geçiyorum siparişini
Aslında ikinci elde kasanın aynı fanlarından birtane bulup alsanız baya iyi olur da bulabilirmisiniz bilmiyorum. Hayırlı olsun hocam kesinlikle parasını hakkediyor baya kaliteli ve sağlam bir kasa. Her yeri ayrılıyor falan.

Kasanın boş hali 7-8kg falandı sanırım. İçine sistemi dizince baya ağır oluyor eski kasamı elimle itince masada kayıyordu bu bildiğiniz yapışıyor masaya.

Aslında ikinci elde kasanın aynı fanlarından birtane bulup alsanız baya iyi olur da bulabilirmisiniz bilmiyorum. Hayırlı olsun hocam kesinlikle parasını hakkediyor baya kaliteli ve sağlam bir kasa. Her yeri ayrılıyor falan.

Kasanın boş hali 7-8kg falandı sanırım. İçine sistemi dizince baya ağır oluyor eski kasamı elimle itince masada kayıyordu bu bildiğiniz yapışıyor masaya.
Şu anda Phanteks kullanıyorum bu zaten ağır daha iyi hissettiriyor. Hafif kasaları sevmiyorum dandik oluyor genelde. O fanı bulmak biraz zor olabilir ama varsa bakıcam. Diğer fanlar ışıksız olduğu için bunu da öyle arıyorum güzel olabilir aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,475
Üyeler
200,684
Son üye
beaydinay

Geri