🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

3-4 Yıldan fazladır GPON altyapısını kullanıyorum, yaşadığım bölgeye diğerlerinden önce ilk kendileri altyapı döşedi. Aşırı stabil ve verdikleri modemin kapsama alanı ise harika. Kesinti bakımından 4 yılda 3 defa kesildi ve onlar da kısa süreli kesintiydi (2 defa 1 saat (bilgilendirmeden) - 1 kez 3-4 saat lakin önceden bilgilendirmesi gelmişti). Bölgenizde Turksat'ın kendi GPON altyapısı varsa tavsiye ederim.

Bölgemizde GPON altyapısı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

Aile evinde kullanıyoruz ve eniştemlerde de var , bundan daha rezil bir internet sağlayıcısı olamaz modemleri hep sıkıntılı özel modemler olduğu için değiştiremiyorsunuzda. Bunun yerine türkcell super online 800 liraya ya da vodafone öneririm turk telekomun alt yapısını kullanıyordu zaten
Turknet, Turktelekom, Turkcell bu üçü dışında almayın.
Turknet en ucuzları bende onu kullanıyorum ama stabilite sorunu oluyor bilginize. Turktelekom altyapısından alan Turknet'ten bahsediyorum 1000mb olanında kendi altyapıları var daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3-4 Yıldan fazladır GPON altyapısını kullanıyorum, yaşadığım bölgeye diğerlerinden önce ilk kendileri altyapı döşedi. Aşırı stabil ve verdikleri modemin kapsama alanı ise harika. Kesinti bakımından 4 yılda 3 defa kesildi ve onlar da kısa süreli kesintiydi (2 defa 1 saat (bilgilendirmeden) - 1 kez 3-4 saat lakin önceden bilgilendirmesi gelmişti). Bölgenizde Turksat'ın kendi GPON altyapısı varsa tavsiye ederim.
Bunu ilk defa duydum bende bugün bakacağım.

daha rezilini görmek istersen alt yapı olmayan yerlerde şu anten internetinden köşeyi dönen firmaları dene onu denedikten sonra bu speedy Gonzales gibi gelir 😂
evet hocam bu durumu yaşamıştık ailece eski oturduğumuz site de alt yapı falan yoktu zaten 40-45yıllık binaydı anten üzerinden internet geliyordu yemin ederim çok iyi hatırlıyorum rahmetli babamla beraber speedtest beraber yapmıştık 5.0mbps gördüğümüzde top noktasında sevinçten çıldırmıştık çünkü ortalama hep 2.1-1.3 mbps geliyordu ve asla stabil değildi böyle çocukluğum geçti..

Türknette yillik ödeme yaptim ondan buna geçmenin bir yolu var mi parayi fln alabilir miyiz?

çok boş muhabbet dönüyor , şuan bu fiyata bu seçenekleri sunan başka firma yok. turktelekom 1700 TL. Turknet kullanıyorum 700tl ye. adamlar 200 TL fark ile daha fazlasını veriyor. isteyen bunu alır isteyen sade internet e 800 900 verip Superonline alır isteyen de Türk Telekom Tivibu lu internet alır 1700 TL ye. Tercih meselesi. ben Turknet almasaydım bunu kesinlikle alırdım.

Bu firmada çok fazla sansür var haberiniz olsun.

Hahaha 25 hız mı kaldı yıl 2026😂

Geçmeye değer mi peki hocam
Altyapınız 1000mbps destekliyorsa ve 1000mbps kullanmak istiyorsanız değer ama 100mbps için geçmeye değer bir durum yok bence 12 ay sonra turknet daha pahalı olur muhtemelen zam geliyor çünkü o bakımdan kablonette tahhüt yapıp daha ucuz kullanabilirsiniz ama ilk 12 ay için geçmeye değecek bir durum yok 2. 12 ay için turknet zam yapar kablonet bir miktar fiyat arttırmış turknet daha fazla arttırır diye tahmin ediyorum

Bende 2 aydir kullaniyorum. Full tv li paket aldim 800 mu 850 tl mi ne. İlk sasirmistim bildigin uydu kablosundan cekti normal net kablosu degil yani. Max 200 veriyor diye 200 aldim. Kendi altyapisi olmasina ragmen neden 1000 degilde 200 acaba bilgisi olan var mi acaba.

Wifi 5 le bu hızlarda BOK çıkarsınız
Modemleri aşırı ısındığından doları sürekli kopma olur
Modemleri 12 yıl öncesinde kullanılan modemler
Ping ÇOK YÜKSEK - Hız ÇOK DÜŞÜK - Çekim Alanı SIFIR
5 METRE 1 DUVARDA HIZ YARINA İNİYOR
24 ay bu wifi 5 modeme 1440 tl verip modem sizin olmuyor vermezseni 4000 tl ye yakın para istiyorlar
Alıntıyı görüntüle

Bu modem çıkmadan önce Fener Şampiyon olmuştur şaka değil gerçek
Alıntıyı görüntüle
Isınan sürekli kopan pingi çok yüksek olan modem 5 para etmez

Alıntıyı görüntüle

WİFİ 7 YOKSA KABLO TVYE GEÇMEYİNİZ
Bu görseldekilerin dışında wifi6 güncel bi modem verdiler bana.

Geri