🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Bende 2 aydir kullaniyorum. Full tv li paket aldim 800 mu 850 tl mi ne. İlk sasirmistim bildigin uydu kablosundan cekti normal net kablosu degil yani. Max 200 veriyor diye 200 aldim. Kendi altyapisi olmasina ragmen neden 1000 degilde 200 acaba bilgisi olan var mi acaba.
Bir bakır altyapısı var koaksiyel kablolu bir de fiber altyapısı var. Koaksiyel altyapı en fazla 200 destekliyor.

Aile evinde kullanıyoruz ve eniştemlerde de var , bundan daha rezil bir internet sağlayıcısı olamaz modemleri hep sıkıntılı özel modemler olduğu için değiştiremiyorsunuzda. Bunun yerine türkcell super online 800 liraya ya da vodafone öneririm turk telekomun alt yapısını kullanıyordu zaten
Hocam altyapısı kötü olduğundandır sizin oralarda. Bizde 4 yıldır var. Vallahi Telekomdan geçtiğimize şükür ediyoruz.
E-devletten altyapı sorgulamadan bakabilirsiniz hangi hatlar var. Ne kadar hız veriyorlar.
1785661522397.webp

bizim orda antenli olan var 24 Mbps olarak aldık 4-5 i zor görüyoruz adama sordum çok indirme yapmışsın diyor bana sınırsız olarak aldığım hizmette yaptığım indirmeyi kusur olarak söylüyor bana onlardan başka bunu yapan da olmayınca mecbur kalıyorsun
Modem kaynaklı. H&D modemi iste müşteri hizmetlerinden. Koaksiyel altyapının pelerinsiz kahramanı bu modem. 24 Mbps için Ubee de yeterli olacaktır. Netmaster modemleri aşırı kötü.

42695.webp

Ayrıca kablonet müşterileri "Türksat TV Her yerde" uygulamasını ücretsiz kullanabiliyor.

özel modem diyorsunuz önerdiginiz superonline bende superonline kullanıyorum o kadar kısıtlıyor ki modem üzerinden seni hiç bir boku degiştiremiyorsun en basitinden discorda girmek için çalışan dpi bir çalışıyor bir çalışmıyor modem arayüzünde olması gereken yerlerin çogu direkt olarak sana gelmeden önce blokeli geliyor menüyü göremiyorsun bile tam sansür yani superonline
Bilemiyorum superonline kullanan arkadaşlarım çok memnun fiyatı da çok ucuz

bizim orda antenli olan var 24 Mbps olarak aldık 4-5 i zor görüyoruz adama sordum çok indirme yapmışsın diyor bana sınırsız olarak aldığım hizmette yaptığım indirmeyi kusur olarak söylüyor bana onlardan başka bunu yapan da olmayınca mecbur kalıyorsun
antenli olan hangisi hocam altyapı docsis ise fi tarihinden kalma bir modemdir. bunu derken kesinlikle abartmıyorum bende 10 yıldan eski modem var antensiz yeni modemler de o şekilde antensiz oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende 2 aydir kullaniyorum. Full tv li paket aldim 800 mu 850 tl mi ne. İlk sasirmistim bildigin uydu kablosundan cekti normal net kablosu degil yani. Max 200 veriyor diye 200 aldim. Kendi altyapisi olmasina ragmen neden 1000 degilde 200 acaba bilgisi olan var mi acaba.
aslında baya eski bir teknoloji vdsl kadar kötü değil fiber kadar iyi de değil. bunun yeni versiyonları çıkalı çok oldu onlarda gigabit üstü hız alabiliyorsun ama türkiyeye gelmedi

antenli olan hangisi hocam altyapı docsis ise fi tarihinden kalma bir modemdir. bunu derken kesinlikle abartmıyorum bende 10 yıldan eski modem var antensiz yeni modemler de o şekilde antensiz oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aslında baya eski bir teknoloji vdsl kadar kötü değil fiber kadar iyi de değil. bunun yeni versiyonları çıkalı çok oldu onlarda gigabit üstü hız alabiliyorsun ama türkiyeye gelmedi
42695.webp

Koaksiyel altyapıda iyi olan tek modem bu. Al, tak, sorunsuz kullan.

4 yıl kullandım netmaster modem kadar dandik modem yok. yağmur yağdığı zaman da tv deki yayınlar gidiyordu. çünkü kaldırım taşlarının hemen altından geçirdiler turuncu kabloyu.

4 yıl kullandım netmaster modem kadar dandik modem yok. yağmur yağdığı zaman da tv deki yayınlar gidiyordu. çünkü kaldırım taşlarının hemen altından geçirdiler turuncu kabloyu.
Yağmurlu hava durumunu kablonet müşteri hizmetlerini telefonla arayarak anlat. Adresine altyapı için ekip yönlendirirler.

ping'i önemli oyun oynamıyorsanız geçilir, 3 yıl kullandım bir kaç kere ağrıza kaydı açtırdım sadece.

Kendi altyapısının hizmet bölgesindeyseniz 1000 Mbps baya uygun. Ben %25 engelli indirimiyle 622 TL'ye anlaştım. Pazartesi gelip altyapı dönüşümünü yapıp kuracaklar. Bence fiyatları normal olarak da uygun.

Bende kendi altyapısında 100 mbps kullanıyorum. Altyapı dönüşümü yapıyorlar mı?

Geri