🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

daha rezilini görmek istersen alt yapı olmayan yerlerde şu anten internetinden köşeyi dönen firmaları dene onu denedikten sonra bu speedy Gonzales gibi gelir 😂
Kablonetin altyapısı çok sağlam aslında. Download / upload stabil ve yüksek. Ama modemleri dandik. Yeni çıkan H&D NE1611C modemi iyi bakır altyapıda. Bir de ip blokları kaynaklı oyunlarda ping olabiliyor.

2 adet bakır 1 adet fiber üyeliğim var aktif olarak kullanıyorum hatta 2. Seneleri tüm aboneliklerimin .Tek sıkıntıları upload hız sınırlaması var paketlerde maximum 4mb hız veriyor uploadda.
1000 mbps pakette 100 mbps upload hızı koymuşlar. Simetrik değil. Şuan TT altyapısında 200 mbps kullanıyorum bunda da 30 upload var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim bilgim yokda kablonet ne oluyor şuan turktelekom vdsl 35mbps kullanıyoruz. İlerde geçebilirim.
Türksat'ın kendi interneti. (Uydu olan Türksat)

bizim orda antenli olan var 24 Mbps olarak aldık 4-5 i zor görüyoruz adama sordum çok indirme yapmışsın diyor bana sınırsız olarak aldığım hizmette yaptığım indirmeyi kusur olarak söylüyor bana onlardan başka bunu yapan da olmayınca mecbur kalıyorsun
Kablonetin altyapısı çok sağlam aslında. Download / upload stabil ve yüksek. Ama modemleri dandik. Yeni çıkan H&D NE1611C modemi iyi bakır altyapıda. Bir de ip blokları kaynaklı oyunlarda ping olabiliyor

1000 mbps pakette 100 mbps upload hızı koymuşlar. Simetrik değil. Şuan TT altyapısında 200 mbps kullanıyorum bunda da 30 upload var.
Uploada sınır koyması çok saçma aslında yayın vs yapan arkadaşlarda sorun olur.

1000mbps pakete hangi modemi gönderiyorlar?
Pazartesi kurulum yapılacak. Detaylı bir inceleme girerim foruma 1-2 gün kullanıp.

Uploada sınır koyması çok saçma aslında yayın vs yapan arkadaşlarda sorun olur.
Haklısınız. Ama 100 mbps çok da kötü bir hız değil sanki upload için.

bizim orda antenli olan var 24 Mbps olarak aldık 4-5 i zor görüyoruz adama sordum çok indirme yapmışsın diyor bana sınırsız olarak aldığım hizmette yaptığım indirmeyi kusur olarak söylüyor bana onlardan başka bunu yapan da olmayınca mecbur kalıyorsun
Bu uydu interneti değil hocam. Bakır ve fiber altyapıları var.

50 mb olanını kullanıyorum bundan önce 10mb olanı kullanıyordum tv den amazonda film izlerken hiç takılma yaşamadım. Youtube aynı şekilde hiç takılma yapmadan 4k videoları izledim. Kablonet in en iyi özelliği kaç mb diyorsa o hızı veriyor aşağısı olmuyor.
Online oyun oynamadığım için stabilitesini çok anlamam ama indirme yaptığımda ya da izlerken hiç takılma yaşamadım.
Servis konusunda çok iyiler ama artık sorun sizden kaynaklıysa servis ücreti alıyorlar.
Modemlerinin WiFi si eskiden kötüydü yeni gpon altyapıya gelen modemler çok daha iyi.

Wifi 5 le bu hızlarda BOK çıkarsınız
Modemleri aşırı ısındığından doları sürekli kopma olur
Modemleri 12 yıl öncesinde kullanılan modemler
Ping ÇOK YÜKSEK - Hız ÇOK DÜŞÜK - Çekim Alanı SIFIR
5 METRE 1 DUVARDA HIZ YARINA İNİYOR
24 ay bu wifi 5 modeme 1440 tl verip modem sizin olmuyor vermezseni 4000 tl ye yakın para istiyorlar
1785618690971.webp

Bu modem çıkmadan önce Fener Şampiyon olmuştur şaka değil gerçek
1785618797215.webp

Isınan sürekli kopan pingi çok yüksek olan modem 5 para etmez

1785618942075.webp

WİFİ 7 YOKSA KABLO TVYE GEÇMEYİNİZ

Son düzenleme:
Aile evinde kullanıyoruz ve eniştemlerde de var , bundan daha rezil bir internet sağlayıcısı olamaz modemleri hep sıkıntılı özel modemler olduğu için değiştiremiyorsunuzda. Bunun yerine türkcell super online 800 liraya ya da vodafone öneririm turk telekomun alt yapısını kullanıyordu zaten
Kayınpederin evinde var. Televizyon için kullanıyorlar. 32 inç tv var. İnternetli görüntüsü güzel yayınları var. Tekrar izle özelliği var. Ama internet konusunda çok kötüler. Müşteri temsilci ekip geldi diyor. Ekip gelmiyor. Model cihazları çok eski... İnternette çok kopmalar ve stabilite yok. Kesinlikle önermem...

Anlamadım şimdi kendi altyapısı yoksa TT üstünden gponla veriyor mu? Öyleyse ne modem veriyor birde.

Wifi 5 le bu hızlarda BOK çıkarsınız
Modemleri aşırı ısındığından doları sürekli kopma olur
Modemleri 12 yıl öncesinde kullanılan modemler
Ping ÇOK YÜKSEK - Hız ÇOK DÜŞÜK - Çekim Alanı SIFIR
5 METRE 1 DUVARDA HIZ YARINA İNİYOR
24 ay bu wifi 5 modeme 1440 tl verip modem sizin olmuyor vermezseni 4000 tl ye yakın para istiyorlar
Alıntıyı görüntüle

Bu modem çıkmadan önce Fener Şampiyon olmuştur şaka değil gerçek
Alıntıyı görüntüle
Isınan sürekli kopan pingi çok yüksek olan modem 5 para etmez

Alıntıyı görüntüle
Yeni modeme geçtiler gpon la beraber. Wifi6 var ve eskiye göre çok çok iyi çekim gücü var. Yıllardır bende wifi den şikayet ediyordum çoğaltıcı ile kullanıyordum ama yeni modemlerle artık gerek kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,977
Üyeler
200,556
Son üye
dorrukVaki

Geri