Birden Fazla Mouse Algılamıyor

slaxsis

80+
Reaksiyon skoru
0
iyi günler
elimde 3 adet 1000hz mouse var 3 dongle da takıp istediğim mouse u açıp sorunsuz kullanıyordum
windows 11 e geçtim şimdi sadece 1 mouse algılıyor diğerleri bozukmuş gibi bazen hareket edip bazen hareket etmiyor
1 den fazla dongle takılıysa genelde hiç çalışmıyor.
çözemedim yardım eder misiniz

"DİĞERLERİNİ KABLOLU BAĞLASAM BİLE AYNI SORUN OLUYOR"

iyi günler
elimde 3 adet 1000hz mouse var 3 dongle da takıp istediğim mouse u açıp sorunsuz kullanıyordum
windows 11 e geçtim şimdi sadece 1 mouse algılıyor diğerleri bozukmuş gibi bazen hareket edip bazen hareket etmiyor
1 den fazla dongle takılıysa genelde hiç çalışmıyor.
çözemedim yardım eder misiniz

"DİĞERLERİNİ KABLOLU BAĞLASAM BİLE AYNI SORUN OLUYOR"
Mouselar çakışıyor olabilir girdi olarak. Aygıt yöneticisinden kaldır deyip yeniden başlatın pc yi belki düzelir. Ya da 3'ünü de 1000hz da çalıştırmak sistemi yorabiliyor olabilir. Benim aklıma gelen bunlar.

windows 10 varken 3 ünü birden çalıştırıyordum yine de sorun olmuyordu
Reis win 10 la 11 farklı. 11 çok daha katı çalışıyor. Usb güç tasarrufunu falan kapat, polling rate'i düşür derim, benden bu kadar çıkıyor.

Benim samsung SCX 3200 yazıcıda windows 10 dan 11 e geçince çalışmadı driver desteklemiyormuş eski olduğundan samsungta yazıcı bölümünü kapatmış HP 'e devretmiş driver çıkmıyor acayip bir şey windows 11

Bana da sürücü sorunu gibi geldi. Fareler çok eskiyse desteklemiyor olabilir. Elimde klavye ve fare setlerinden kalma aşırı ucuz kablolu fare vardı. Onun RGB'sine güç veriyordu ama tanımıyordu, eski işletim sistemlerinde ise çalışıyordu.

Şu konudaki Windows update, isteğe bağlı güncelleştirmeler, Winget vb. ile sürücü güncellemelerini detaylı kontrol edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,990
Üyeler
200,815
Son üye
sivaskangaliboran

Geri