Önlisansta Okuyup Hem Önlisans Hemde Ortaöğretim Kpss Girilir mi

Reaksiyon skoru
1
şimdi ben bir önlisans bölümüne kayıtlıyım okuyor olarak görünüyorum mezun değilim zatende gitmiyorum okuluna ama ailemi inandırmak için önlisans kpssye girmem gerekiyor formaliteden,onun dışında asıl amacım ortaöğretim kpss sınavına girmek böyle bir şey olabilir mi? Hakkında bilgi verirmisiniz?

Mezun olmadan önce girersin mezun olursan giremezsin ancak ön lisans kpssye girebilirsin. Ama ortaogretim kpss en avantajsiz en kötü kpss yani. Hangi bölümü okuyorsun bilmiyorum ama ön lisans kpssde daha ise yarar bir memuriyet icin çalışabilirsin

Mezun olmadan önce girersin mezun olursan giremezsin ancak ön lisans kpssye girebilirsin. Ama ortaogretim kpss en avantajsiz en kötü kpss yani. Hangi bölümü okuyorsun bilmiyorum ama ön lisans kpssde daha ise yarar bir memuriyet icin çalışabilirsin

Ben bildim bileli (15 yıl) ortaöğretim KPSS'ye girmenin avantaj olduğu yanılgısı var.

Ben bildim bileli (15 yıl) ortaöğretim KPSS'ye girmenin avantaj olduğu yanılgısı var.
Artık üniversite diplomasi pek bir işe yaramıyor ytü'de okuyan adam gelecek kaygısı yaşıyor kpss ihtimali kuruyor kafasında. Lise mezunu herkesin girebildiği ortaöğretim kpssde nasıl bir avantaj olsun ki. Sahsen ben ortaogretim kpssde atanıp iyi bir yaşam koşullarına sahip olma ihtimalini yılbaşı piyangosu kazanma ihtimali ile eşdeğer görüyorum.

şimdi ben bir önlisans bölümüne kayıtlıyım okuyor olarak görünüyorum mezun değilim zatende gitmiyorum okuluna ama ailemi inandırmak için önlisans kpssye girmem gerekiyor formaliteden,onun dışında asıl amacım ortaöğretim kpss sınavına girmek böyle bir şey olabilir mi? Hakkında bilgi verirmisiniz?
Yalnızca 1 ine girilebiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnızca 1 ine girilebiliyor
Aynanda ikisine birden giremezsin. Osym sitesinde yazıyor. Bilmeyen arkadaşlar milleti yanlış yönlendirmesin

Ben önlisansa başvurdum geçen mezuniyetim çıktı orada ama okuyor olarak gözüküyorsa da girilebiliyor mu emin değilim, bu arada 2 alana aynı anda girmeyi ilk defa duydum bence olmaz, çevremde çok lisans mezunu, mezun olmayıp ortaöğretime girme derdinde bu arada ama ortaöğretim ile önlisans arası çok fark yok ikisinide girsen sıralama dışında puanı çok etkileyen bir şey olacağını sanmam.

Geri