Ryzen 7 9800x3d Yükte 140w Çekip, 95 Derecelerde Geziyor

Özel mesaja gel kimliklerimizi atalım hocam kim veletmiş değilmiş ispatlayım. Doğum yılını gizleyen sen, gerçekleri konuşan ben :) normal gülen insana denk gelmediğin için random gülen görmediğin için bi afalladın “ahahaha derken” diye

Y-cruncher sftv4 8 saat hata vermeden geçsin all core -30 ben işlemcini 2 katı verip almaya talibim hocam :)

Konu dağılmasın teklifim budur
Benim işlemcim -25'de stabil hocam, 3 saat test yaptım ama -30 denemek lazım. Bu aylarda -30 çok zor ama denemek lazım. Arkadaş klimalı bir odada oturuyorsa, etkisi olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun çözüldü mü yoksa devam ediyor mu konuyu okumaya üşendim şimdi
Hocam, garantiye gönderdim, tekrardan montaj yapınca sonuçları yazarım buraya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SIVI SOĞUTUCUYU İŞLEMCİYE MONTE EDERKEN ARASINDAKİ JELATİNİ ALMAYI UNUTMUŞ OLMASINLAR ?
Hayır hocam.

Kardeşim test yapma fırsatım oldu. Occt'nin son 17.0.6 sürümünde test yaptım. Test öncesi oda sıcaklığı 27.0 C° kasa sıcaklığı 30.2 C° dereceydi. Test sırasındaki oda sıcaklığı değişmedi 27.0 C° kasa sıcaklığı da 30.4 C° dereceye çıktı. İstersen uzun süreli testte yaparım ama 1dk dediğin için 1 dklık test yaptım. Görselleri ekliyorum ilk görsel cpu extreme testi, ikinci görsel cpu + ram testi. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bios ayarlarımı da paylaşıyorum. Termal macunum HY-P17
Hocam, benzer sonuçlar alıyoruz artık. Yeni gelen soğutma bozuk değil.

Ortada bir sorun yok aslında. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,233
Üyeler
201,151
Son üye
ademmm

Geri