Rx6800 Alacağım Yardım!

Vesselam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,205
Gençler bir arkadaşla rx6800 ile kendi rx7600 kartımı takaslayacagim üstüne 4 koyupta bana testleri attı.
23672.webp

Ben hotspotun vs yüksek olduğunu söyledim kendisi frekansı yanlismis maxtaymis şimdi düzelttim dedi ve bunu atti
23667.webp

Ekran kartına 3,4 ay önce bakım yaptırmış aldığı kişi. Ne diyorsunuz değerler hakkında?

Kötü değerler, XFX mi bu kartın modeli?

Haa referans model, kaç lira istiyor?

Haa referans model, kaç lira istiyor?
Senin kartın 7.5 lira civarı olsa bu da 11 12 lira civarı o zaman. Yani bilemedim ben 15 liraya sıvı soğutmalı 6800XT satıyorum fazla geldi bunun fiyatı.

3, 4 ay önce aldığım çocuk yaptı dedi bana da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin kartın 7.5 lira civarı olsa bu da 11 12 lira civarı o zaman. Yani bilemedim ben 15 liraya sıvı soğutmalı 6800XT satıyorum fazla geldi bunun fiyatı.
Sizin ilanı gördüm hocam sanırım birisine anlamıyorsan hiç bulaşma falan demişsin sanırım ben de o yüzden es geçtim sizin ilanı anlamıyorum çünkü:D

Kafama takılan şey bahsettiği frekans olayı zaten fullde olması gerekmiyor mu

3, 4 ay önce aldığım çocuk yaptı dedi bana da

Sizin ilanı gördüm hocam sanırım birisine anlamıyorsan hiç bulaşma falan demişsin sanırım ben de o yüzden es geçtim sizin ilanı anlamıyorum çünkü:D

Kafama takılan şey bahsettiği frekans olayı zaten fullde olması gerekmiyor mu
Boşta 45 derece yükte 50 derece görünce hile falan yapıyorum sanıyolar onlarla uğraşmamak için başımdan savıyorum. :D Perşembe günü bir kardeşim ta Tokat'tan geldi aldı kabloyu fazla sıkıştırmış ısınıyodu kart 1 2 gün sonra düzeltti. :D Başka bir kart yollayacaktım o derece. :D

Boşta 45 derece yükte 50 derece görünce hile falan yapıyorum sanıyolar onlarla uğraşmamak için başımdan savıyorum. :D Perşembe günü bir kardeşim ta Tokat'tan geldi aldı kabloyu fazla sıkıştırmış ısınıyodu kart 1 2 gün sonra düzeltti. :D Başka bir kart yollayacaktım o derece. :D
Sogutmasiyla vs kaça geliyor hocam o kartlar totalde

Sogutmasiyla vs kaça geliyor hocam o kartlar totalde
Direkt kendinden 240mm fabrikasyon soğutmalı zaten ek bir masrafa gerek yok, hala fabrikasyon macunlarla duruyolar bir de o haldeyken bu derecelerde çalışıyorlar 2500 MHz civarında.

Direkt kendinden 240mm fabrikasyon soğutmalı zaten ek bir masrafa gerek yok, hala fabrikasyon macunlarla duruyolar bir de o haldeyken bu derecelerde çalışıyorlar 2500 MHz civarında.
E çok iyiymiş hocam o zaman, ekstra ne bilgi gerektiriyor

Geri