GGbaba
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,474
https://amzn.eu/d/08QSAASv kenarda 280mm radyatör desteği var güzel kasa kağıt üstünde öden arkadan sağdan soldan heryer den hava giriş çıkışı var
Bilgim yok hocam internet sitesinden kontrol edinizArctic Liquid Freezer III 360 sığar mı bu kasaya bilginiz var mı? 360mm destekliyor ama bildiğiniz gibi radyatörü kalın o kalınlık kurtarır mı acaba?
hocam biliyorum onu belirttim zaten 360mm radyatör destekliyor ancak Arctic Liquid Freezer III 360'ın radyatör ve fan kalınlığı toplam 63mm falan. Kalınlık kurtarır mı acaba orası muamma.360 radyatör desteği diyor resimlerde
aynen hocam. bende Power Boost PBA4375B kasa var Arctic Liquid Freezer III 360'ı zar zor sığdırdım ama daha kaliteli bir kasaya geçmek istiyorum ama radyatör sığarmı endişesinden geçemiyorum.Kullanıcı yorumları önemli bir çoğu 360mm destekli diye belirtiyor ama detay yok . Her destekli yazanada 27mm kalınlığa sahip radyatör de olmuyor orasıda ayrı bir konu . üst kısmı 240mm destekli rampage kasaya ocypus delta l24 takana kadar neler çektim tam vaz geçecekken bir yerlerini eğdim öyle taktım .