Japonya Tatili Ne Kadara Patlar

Yalnız 31 cafelerde 10 saat zaman veriyor ya Kamerayla izleme sistemi ve kural koysalar durmadan o işi yapmalısın yoksa dışarı salırız seni donsuz şekilde.

Ne yapacaksın?
Kamera koymazlar hocam adam 31 çekerken mi izlicek beni

Kamera koymazlar hocam adam 31 çekerken mi izlicek beni
Japonları bilirsin öyle garip huyları var. Zorno şovlar var eğer karşına videoları çıkmışsa.
He birde kural kuraldır derler adamın gözünün yaşına bakmazlar öyle titizler. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

prosödür gereği sanırım içerde naptığını nerden bilecekler bence japonyaya değilde taylanda gidin daha ekonomik olur kablolununda tadına bakarsınız
Söyleme be en güzel kızlar Tayland erkekleri 😂

prosödür gereği sanırım içerde naptığını nerden bilecekler bence japonyaya değilde taylanda gidin daha ekonomik olur kablolununda tadına bakarsınız
Yok hocam net gidiyoruz biz. Uçak biletlerini 26k ya denk getirdik. Sadece konaklama kaldı 31 kafe işi aslında iyi gözüküyordu . Biraz daha para verip kampüs de yatmaya karar verebiliriz galiba

Japonları bilirsin öyle garip huyları var. Zorno şovlar var eğer karşına videoları çıkmışsa.
He birde kural kuraldır derler adamın gözünün yaşına bakmazlar öyle titizler. :D

Söyleme be en güzel kızlar Tayland erkekleri 😂
Laydiboy lara denk gelmezsek iyi hocam

Yok hocam net gidiyoruz biz. Uçak biletlerini 26k ya denk getirdik. Sadece konaklama kaldı 31 kafe işi aslında iyi gözüküyordu . Biraz daha para verip kampüs de yatmaya karar verebiliriz galiba

Laydiboy lara denk gelmezsek iyi hocam
kac gun kaç kişi hocam birde yurt tarzı yerler yokmu devletin destekledigi , nereleri gezmeyi planlıyorsunuz

kac gun kaç kişi hocam birde yurt tarzı yerler yokmu devletin destekledigi , nereleri gezmeyi planlıyorsunuz
Abim Le ve kuzenimle kendisi Tarih bölümü okuyor bu sene mezun oldu yüksek lisans yapcak hem gezcez hem de kendisi için araştırma oluyor biz de geziyoruz . İlk Japonya ya gitçez Osaka, Kyoto Tokyo. Buraları gezcez sonra 2027 Ocak şubat ayların da Balkan türü yapcaz. Eğer Schengen vizesi çıkarsa Yunanistan İtalya İspanya Birleşik kralık ve Polonya yapcaz 2027 Haziran gibi. Açıkcası planlarımız böyle. Japonya ile bir açılış yapcaz

Abim Le ve kuzenimle kendisi Tarih bölümü okuyor bu sene mezun oldu yüksek lisans yapcak . İlk Japonya ya gitçez Osaka, Kyoto Tokyo. Buraları gezcez sonra 2027 Ocak şubat ayların da Balkan türü yapcaz. Eğer Schengen vizesi çıkarsa Yunanistan İtalya İspanya Birleşik kralık ve Polonya yapcaz 2027 Haziran gibi. Açıkcası planlarımız böyle. Japonya ile bir açılış yapcaz
çok iyi hocam asla ertelemeyin ve olabildiğince anın tadına varın kamera vs. lazım olabilir diye düşünüyorum iyi sağlıklı yolculuklar size fakat ekonomik olarak zorlayabilir tabi durumlarınızı bilemem ama bu kadar ülkeyi gezerken birazda tasaruflu olmak önemli ben japonyada kendimi kaybederim sanırım durmadan alişveriş yaparak

çok iyi hocam asla ertelemeyin ve olabildiğince anın tadına varın kamera vs. lazım olabilir diye düşünüyorum iyi sağlıklı yolculuklar size fakat ekonomik olarak zorlayabilir tabi durumlarınızı bilemem ama bu kadar ülkeyi gezerken birazda tasaruflu olmak önemli ben japonyada kendimi kaybederim sanırım durmadan alişveriş yaparak
Teşşekürler siz de umarım Bu deneyimi ulaşırsınız umsrım. Pars olarak herşeyi hesapladık zaten bayadır planıyorduk ekonomik olarak kendimizi toparladık . Asics Tiger Mexico ayakkabsı alcaz baya, biraz normalden fazla harcıyabiliriz. Bu Japonya da. :)

Teşşekürler siz de umarım Bu deneyimi ulaşırsınız umsrım. Pars olarak herşeyi hesapladık zaten bayadır planıyorduk ekonomik olarak kendimizi toparladık . Asics Tiger Mexico ayakkabsı alcaz baya, biraz normalden fazla harcıyabiliriz. Bu Japonya da. :)
umarım her şey planladığınız gibi gönlünüzce olur iyi gezmeler size çok iyi bir karar vermişsiniz

3 kişi gitçez ortalama kişi başı ne kadarda mâl olur hem kültürü öğrenmeınsitiyoruz hem de yemek çeşitlerini tatmak istiyoruz . Konaklama işini. MuratAbiGF den gördüm 31 cafe ler bize cazip geldi 10 saat i 500 Yen .
yemekler istanbula göre baya ucuz diye biliyorum, ucuza doyarsınız. Konaklama konusunda merkezi bilmem ama kuzey tarafları ucuz olabilir. İlkinsan videoda ki okyanus manzaralı otelde günlüğü 1000-2000 liraya mı ne kalmıştı, tam kafa dinlemelik mekan. Belki ev falan tutarsınız öyle de uyguna gelebilir 10 gün için.

Son düzenleme:
Abim Le ve kuzenimle kendisi Tarih bölümü okuyor bu sene mezun oldu yüksek lisans yapcak hem gezcez hem de kendisi için araştırma oluyor biz de geziyoruz . İlk Japonya ya gitçez Osaka, Kyoto Tokyo. Buraları gezcez sonra 2027 Ocak şubat ayların da Balkan türü yapcaz. Eğer Schengen vizesi çıkarsa Yunanistan İtalya İspanya Birleşik kralık ve Polonya yapcaz 2027 Haziran gibi. Açıkcası planlarımız böyle. Japonya ile bir açılış yapcaz
Usta gidecek misiniz okinawaya falan

Cok para

3 kişi gitçez ortalama kişi başı ne kadarda mâl olur hem kültürü öğrenmeınsitiyoruz hem de yemek çeşitlerini tatmak istiyoruz . Konaklama işini. MuratAbiGF den gördüm 31 cafe ler bize cazip geldi 10 saat i 500 Yen .
Hocam oralarda kalinamz be les gibi

bir yerden sonra paradan çok kimle gideceğin daha çok sıkıntı artık kısmetimiz ne zaman çıkarsa o zmaan gidecez ... :PeepoLeave:
+1111111111111111

Daha dogup büyüdüğüm şehirdeki en bilindik turistik yerlere gidip gezmedim sıra japonyaya gelene kadar ohooo
Harbi ben bile istanbuldaki tarihi eserleri veya ortami pek gezmedim anca bayramda 2-3 camiye karsi yaka falan gidiyom o yani max aktivite XD

Ama saka bir yana harbi istanbulu pek gezesim olmasada global'i gezmek istiyor insan yani turkiye cok alisildik artik her tarafi giri ve karmasa icinde insanin viking ulkelerine okayanus kiyilaarina gidesi var kazakistanin dogal manzaralarina gidesi var japonyanin RGB cenneti Tokyo'ya gidesi var (kesinlikle Rahibe cosplayli japan anime kizi ile uygunsuz seylter yapmak icin degil) analtabilyiormuyum yani hocam

Yani ben su acidan bakiyorum ''biz insanlar oldugumuz yerde sikisip kalisken aslinda dunya ne kadar buyuk ve inanilmaz guzellikler barindiran bir yermis'' diyorum diger yerlerin rells'ini falan gorunce ozelliklede dogal yerler yani sehirlerden cok doga lyerleri gorunce ayrica o dogal guzellikelri gorunce Icimdeki iman da artiyor ''hey massallah Rabbim'in ne kuveti ve gucu varmista bu kadar guzel ve inanilmaz seyleri yaratmis'' diye dusunup daha da buyuleniyorum :peeposad:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,608
Üyeler
200,725
Son üye
Enes yağız kamış

Geri