Ddr4 Sistem Oyun Odaklı Kaç Yıl İs Görür?

Reaksiyon skoru
0
Ddr4 bir sistem almayı düşünüyorum işlemci olarak ryzen 5600 düşünüyorum.Ekran kartında ise rx9060xt 8gb düşündüm. Fifa valo tarzı oyunlarda kaç yıl is görür?

Ddr4 bir sistem almayı düşünüyorum işlemci olarak ryzen 5600 düşünüyorum.Ekran kartında ise rx9060xt 8gb düşündüm. Fifa valo tarzı oyunlarda kaç yıl is görür?
Öyle oyunlarda oyun evrenden silininceye kadar

DDR 6 çıkana kadar :D
Bu teknoloji isi böyle oluyor şuanda insanlar ddr5 e göre uygulamalar yapıyor ama ilerde ddr6 çıkarsa ona göre yapacaklar bu sefer ddr4 te güç yetersiz kalabilir
Ekran kartlarındaki gibi daha iyisi geldikçe şirketler ve insanlar optimizasyona zaman ayiracagina donanıma bel bağlıyor
Eğer ciddi bir fiyat farkı varsa hiç düşünme ddr4 çek hem dediğin oyunlarda sorun çıkarmaz hem de ram fiyatları arttı ve artmaya devam edecek gibi ama düşme olasılığı da yok değil sonuçta
Bana kalırsa ddr5 aradaki fiyat farkını kesinlikle haketmiyor yüzde 20 falandır FPS farki

Son düzenleme:

RAM krizine bağlı gerileme sebebiyle torununa miras bile bırakabilirsin.

Geri