Yardım Ekranda Garip Çizikler Oluyor !

Evet

geçen hafta aldım bunu
monitörün marka ve modeli neydi?

Sorunu şöyle açıklayayım, büyük ihtimalle hiçbir donanım sorunun yok sadece uyuşmazlık var.

Ekran kartın DP 2.1 üzerinden sinyal gönderiyor ama monitörün 1.4 olduğu için üstesinden gelemiyor. Senin monitörde firmware update elle yapılamıyor o yüzden teknik servis update ederse sorun çözülebilir. Bunu garantisi yok böyle bir update olmayabilir de model için.

Başka bir çözüm de yenileme hızı düşürerek veya ekran kartının 1.4 üzerinden sinyal göndermesini sağlamaya çalışmak.

Son çözüm 3. Parti yazılım. Benim hiç ihtiyacım olmadı o yüzden de denemedim ama CRU işine yarayabilir.

DP 1.4 destekliyor olarak görünüyor. 1.4 olarak denemiş miydin sen
geçen haftaya kadar monitörle beraber gelen kabloyu kullanıuordum büyük ihtimalle monitörle eşdeğer 1.4 kabloydu üzerine baktım ama herhangi bir bilgi bulamadım

Yenileme hızını düşürdüğümde sorun yaşamıyorum zaten

CRU Nedir yardımcı olabilirmisin

geçen haftaya kadar monitörle beraber gelen kabloyu kullanıuordum büyük ihtimalle monitörle eşdeğer 1.4 kabloydu üzerine baktım ama herhangi bir bilgi bulamadım

Yenileme hızını düşürdüğümde sorun yaşamıyorum zaten

CRU Nedir yardımcı olabilirmisin
Custom Resolution Utility diye bir program. 240 Hz'de DP 1.4 kullanmana yardımcı olabilir diye biliyorum ama daha önce hiç kullanmadım dediğim gibi. İnternette kullanım videoları vardı yanılmıyorsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,306
Üyeler
201,170
Son üye
Punisher|

Geri