$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

Proxy API'lerin genelde arkaplanda Qwen çalıştırıp size Claude, GPT kullanıyorsunuz sandırdığı oluyor. Elbette, orijinal API'yi kullanmış olanlar işlem farkından fark ediyor.

Reklam için değil ama gerektiğinde https://www.codefast.app/packages adresinden sağlıyoruz biz AI'ı. Uygun fiyatlı AI arayanlar değerlendirebilir.

Faydalandık hocam eline sağlık, bu arada süresi felan var mı harcamak için?

Faydalandık hocam eline sağlık, bu arada süresi felan var mı harcamak için?
En kısa sürede harcayın hocam konuda birkaç arkadaşın kredileri sıfırlanmış gözüküyor en temizi en kısa sürede kullanmak

Mesala chat gpt için nasıl kullanıcam ben bu parayı
Cline kullanan intern'ler mutsuz genelde. Codex'in official VSCode addon'u var, onu kullanıyorlar. Cline, roo gibi eklentiler pek update almıyor artık ve çoğu GPT tool'ünden mahrumlar.

Dökümanları inceleyin, kullanıcı klasörü ya da kök dizindeki .codex klasörüne girip; config.toml'u düzenlemeniz gerek sadece onların API URL'sini kullanarak.

şimdi geldi bana ama openai apisi kullanan uygulama bundan aldığım apiyi girdim ama çalışmadı

Agent Router uygun hesaplara 175 dolar değerinde yapay zeka API kredisi veriyor. Claude ve ChatGPT tarafındaki bazı modelleri destekliyor.

Ne veriliyor?
  • $125 API kredisi
  • Desteklenen modeller: Claude Opus 5, Claude Opus 4.7, ChatGPT 5.6 Sol

Kimler uygun?
  • 2025’ten önce oluşturulmuş GitHub hesabı isteniyor
  • Kayıtta GitHub ile giriş şart gibi duruyor; Gmail / kullanıcı adı ile giriş önermiyorlar
Nasıl alınır?
  1. Siteye git: https://agentrouter.org
  2. GitHub hesabınla kaydol / giriş yap
  3. Wallet (Cüzdan) → API Credits bakiyesini kontrol et
  4. Krediyi gördüysen API anahtarını alıp Claude / ChatGPT (API) tarafında kullan
Eski açılmış Github hesabı olanlar kullanabilir (2 ayla kaçırdım) alabilen arkadaşlara hayırlı olsun.
Çok emin değilim ama bu site çok güvenli durmuyor hocam. Aldım lakin github a bir app kurdu. Yetkilendirmemi istedi direk. Bunları geçtim hiç bir site güvenlik testinden de iyi puan alamıyor. Sebebi nedir belki bilmiyorumdur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,263
Üyeler
200,636
Son üye
unsuccession

Geri