RedDevil98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
Codex e giriyorum api keyi ama çalışmıyor
Pro gerekiyor harici api içinsa nasıl cursorda kullanıcaz bunu cursor free var bende
Cline benzeri api isteği atan bi araç lazım. vscode + cline yapabilirsinMesala chat gpt için nasıl kullanıcam ben bu parayı
En kısa sürede harcayın hocam konuda birkaç arkadaşın kredileri sıfırlanmış gözüküyor en temizi en kısa sürede kullanmakFaydalandık hocam eline sağlık, bu arada süresi felan var mı harcamak için?
Cline kullanan intern'ler mutsuz genelde. Codex'in official VSCode addon'u var, onu kullanıyorlar. Cline, roo gibi eklentiler pek update almıyor artık ve çoğu GPT tool'ünden mahrumlar.Mesala chat gpt için nasıl kullanıcam ben bu parayı
Çok emin değilim ama bu site çok güvenli durmuyor hocam. Aldım lakin github a bir app kurdu. Yetkilendirmemi istedi direk. Bunları geçtim hiç bir site güvenlik testinden de iyi puan alamıyor. Sebebi nedir belki bilmiyorumdur.Agent Router uygun hesaplara 175 dolar değerinde yapay zeka API kredisi veriyor. Claude ve ChatGPT tarafındaki bazı modelleri destekliyor.
Ne veriliyor?
- $125 API kredisi
- Desteklenen modeller: Claude Opus 5, Claude Opus 4.7, ChatGPT 5.6 Sol
Kimler uygun?
Nasıl alınır?
- 2025’ten önce oluşturulmuş GitHub hesabı isteniyor
- Kayıtta GitHub ile giriş şart gibi duruyor; Gmail / kullanıcı adı ile giriş önermiyorlar
Eski açılmış Github hesabı olanlar kullanabilir (2 ayla kaçırdım) alabilen arkadaşlara hayırlı olsun.
- Siteye git: https://agentrouter.org
- GitHub hesabınla kaydol / giriş yap
- Wallet (Cüzdan) → API Credits bakiyesini kontrol et
- Krediyi gördüysen API anahtarını alıp Claude / ChatGPT (API) tarafında kullan