🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap)

Zor ne zaman geleceği belli değil belki hiç gelmez.
Gelse de herhalde fiyat olarak yüksek olur muhtemelen.
KP50 de aslında güzel de üst modele neden tmr koymamışlar onu anlamadım. Bir de PCH'nin testte 600hz e kadar düşüp sonra 1000hz civarına çıktı sebebini anlayamadım.

Çok kararsız bir şekilde bende kp40 aldım. Redditte geçen yıla ait incelemesi vardı baya eksilerini yazmış adam şuanlık kullanmıcam güncellemeler gelirse kullanırım demiş. Hali hazırda 4 yıllık dualsense var sol analog çok hafif driftli çogu oyunda sıkıntı çıkarmıyor. Baktım kp40 sürekli gündemde herkes alıyor sonra pişman olmayayım diye aldım umarım memnun eder. Kp70 mi alsam diye düşünüp durdum aradaki fiyat farkına değer miydi bilmiyorum. Adaptive trigger destekli oyunları dualsensten devam ederim artık.
Aynı durumdaydım. KP40 sipariş etmiştim dayanamayıp 70i de sipariş geçtim. 40ı iade ederim artık.

Gelse de herhalde fiyat olarak yüksek olur muhtemelen.
KP50 de aslında güzel de üst modele neden tmr koymamışlar onu anlamadım. Bir de PCH'nin testte 600hz e kadar düşüp sonra 1000hz civarına çıktı sebebini anlayamadım.
KP50 üst versiyon değil KP40 çok daha üstün KP50'de sadece ekran var olayı o.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dockla birlikte 5k mış evet ben yanlış bakmışım. Kp70 al daha iyi o zaman.
KP70'in fiyatı zaten çok uygun üst seviye gamepad isteyen gözü kapalı alıp geçsin.

KP50 üst versiyon değil KP40 çok daha üstün KP50'de sadece ekran var olayı o.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Detaylı araştırdım hocam dediğiniz gibi performans anlamında kp40 daha iyiymiş. Kp50 nin avantajı premium malzeme, ekran ve optik mekanik tuşlar sadece. Yazık etmişler kp50 ye kp40 ın donanımını koysalardı keşke :)

Kp40 sorunlumuynuş şimdi?

Detaylı araştırdım hocam dediğiniz gibi performans anlamında kp40 daha iyiymiş. Kp50 nin avantajı premium malzeme, ekran ve optik mekanik tuşlar sadece. Yazık etmişler kp50 ye kp40 ın donanımını koysalardı keşke :)
KP50'nin tek özelliği ekran olması. Malzeme kalitesi KP40'da daha iyidir optik tuş KP40'da da var.

Son düzenleme:
Kp40 sorunlumuynuş şimdi?
1 sene öncekine göre yazılım olarak daha iyileştirilmiş olmalı muhtemelen. Sorunlu ve kötü olacağını zannetmiyorum. Ben alacaktım kararsız kaldım çünkü elimdeki secuzi bile yetiyordu bana. Bugün alacaktım zamlanmış :) Her türlü yeterli benim için.

Geri