❌İndirim Bitti! Xiaomi G34wqi Monitör 10.999 TL(Resmi Mağaza)

Ultrawide güzeldir ama bu ürün yaniii

Yorum atanlar "mi" mağazasında çalışıyor olabilir mi? İnatla alternatif yok ve bu paraya bundan iyisi yok diyorlar. Bu paraya iyi bir şey yok demenin Arapçası gibi geliyor bu cümle bana. Rezil olarak kullanacağına kullanma bu kadar basit.

Ben evimde bu monitörü kullanıyorum. Genelde gündelik işler yapıyorum ve warzone oynuyorum. Herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. Test yaptırmak isteyen varsa beni yönlendirirseniz yardımcı olabilirim.

Ben evimde bu monitörü kullanıyorum. Genelde gündelik işler yapıyorum ve warzone oynuyorum. Herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. Test yaptırmak isteyen varsa beni yönlendirirseniz yardımcı olabilirim.
ghosting testi açıp videoya çekip videodan ss atar mısın

Beyler sadece hikayeli oyun oynayacagim bu monitorde ,rekabetçiler için 240hz var yan ekran olarak alınır mı?

ghosting testi açıp videoya çekip videodan ss atar mısın

Anladığım kadarı ile sorun olan kısım ufoların arkasındaki siyahlıklar değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler sadece hikayeli oyun oynayacagim bu monitorde ,rekabetçiler için 240hz var yan ekran olarak alınır mı?

Ben bu monitörle God of war ragnarok ve ghost of tsushima bitirdim. Rahatsiz edici bir durumla, gölgelenme ile karşılaştığımı hiç hatırlamıyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-03 180519.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-03 180519.webp
    116.4 KB · Hit: 58
Bu monitörün güncellenmiş versiyonu vardı diye biliyorum bu güncellenmiş versiyonu değil sanırsam.. Mi sitesinde ürün kodu C34WQBA-RGGL diye geçiyor normalde güncellenmiş versiyonu olan G34WQ 2026 (C34WQDA-RGGL) Bu değil miydi. Bilemedim C34WQBA-RGGL bu seride sorun olduğu çok belirtiliyordu zamanında. Detaylı incelemedim ama bir ara gözüme takılmıştı

Belki alacaklar için bu video güncellenmiş versiyonu yardımcı olur. Bence Mi 'nin Müşteri hizmetleri varsa arayıp sorun isterseniz. Güncellenmiş seri mi eski serimi diye

''HKC SN340FU03-1 matrisi'' matris bilgisi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,691
Üyeler
201,005
Son üye
feyza123

Geri