Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 18999 TL (17999 TL) SAMSUNG Odyssey G9 dual Qhd VA 1Ms 240Hz Gaming Monitor

gorkemgok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Görkem
İptal gelmesi mümkün değil zaten ürün kasım kampanyasındaydı. Bu fiyattan fazla da etmez.
Şimdi şöyle, bu ürünün 23 bin liraya satıldığı yerler de var ancak bence fiyatı bu değil. Yurt dışı fiyatı 1300 dolar gibi rakamlar. Dediğim gibi ürün eski değil, refresh versiyon olarak 2023 sonu 2024 başında çıkmış. VA olabilir ancak panelden çok kaliteli diye bahsediyorlar yurt dışı forumlarında. Emin olamıyorum, böyle bir indirim gerçekten şaka gibi geliyor. Dönüp de bugün 40800'e fiyatını çekmeleri ilginç geldi.

Yakışan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali
Şimdi şöyle, bu ürünün 23 bin liraya satıldığı yerler de var ancak bence fiyatı bu değil. Yurt dışı fiyatı 1300 dolar gibi rakamlar. Dediğim gibi ürün eski değil, refresh versiyon olarak 2023 sonu 2024 başında çıkmış. VA olabilir ancak panelden çok kaliteli diye bahsediyorlar yurt dışı forumlarında. Emin olamıyorum, böyle bir indirim gerçekten şaka gibi geliyor. Dönüp de bugün 40800'e fiyatını çekmeleri ilginç geldi.
https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-oled-g9-49-ls49cg934suxuf-s49cg934s.html Oled fiyatı 33 k iken 40 k ya fiyatı çıkarmaları sadece pazarlama taktiği yakında yılbaşı indirimleri diye yine indirim yaparlar. Zaten dediğiniz gibi piyasa da 23k ya bulunabiliyor. Ürünün ben de kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bende aldım umarım sorunsuz gelir :)

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Y K
bu paraya VA? Düşündürücü, Denk getirip oled yapıştırılmaz mı sizde de?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Y K

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Y K
Bence de fiyat yüksek ama ultra wide deneyimi için aldık bakalım hayırlısı, normalde msi g274qpx kullanıyordum onu satıp bunu aldım umarım pişman olmam :)

Allah utandırmasın iyi olmuş, güle güle kullan dostum :)

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence de fiyat yüksek ama ultra wide deneyimi için aldık bakalım hayırlısı, normalde msi g274qpx kullanıyordum onu satıp bunu aldım umarım pişman olmam :)
Ne kadara sattınız hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Murad sedat
Ürünü ben satın aldım fiyat doğru geldi kurdum bir süredir de ikinci sistemimde kullanıyorum.

Sorunsuz geldi herhangi bir defo yok sıfır ürün kolisini ilk açtım jelatinlerini söktüm.

Zaten VA larda pek ölü pixel olmaz. Bana gelen panel defosuzdu. Değil ışık sızması yada bulutlanma olması oled kadar iyi siyah veriyor neredeyse.

Elimde g9 oled de var. Değişik bir panel yapmışlar. bukadar iyi siyah performansı olan va görmemiştim.

Bu fiyata 49 ihtiyacı olan herkese ilaç gibi gelmiştir.

Benim ihtiyacım yokken bile aldım. İkinci sistemde TV bağlıydı beklediğimin üstünde oldu.

gorkemgok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Görkem
Ürünü ben satın aldım fiyat doğru geldi kurdum bir süredir de ikinci sistemimde kullanıyorum.

Sorunsuz geldi herhangi bir defo yok sıfır ürün kolisini ilk açtım jelatinlerini söktüm.

Zaten VA larda pek ölü pixel olmaz. Bana gelen panel defosuzdu. Değil ışık sızması yada bulutlanma olması oled kadar iyi siyah veriyor neredeyse.

Elimde g9 oled de var. Değişik bir panel yapmışlar. bukadar iyi siyah performansı olan va görmemiştim.

Bu fiyata 49 ihtiyacı olan herkese ilaç gibi gelmiştir.

Benim ihtiyacım yokken bile aldım. İkinci sistemde TV bağlıydı beklediğimin üstünde oldu.
Hocam ben de deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. Yurtdışı yorumlarına göre gerçekten güncellenmiş bir panel var diyorlar. Normalde Oled G8 34" kullanıyordum, bir kaza sonucu kırıldığı için OLED'den diğer panellere geçişte çöp görüntü görürüm diye korkuyorum açıkçası. OLED 49 almak aklımdan geçiyordu ancak biraz bütçe meselesi gibi oldu malum sene sonu. Ama yorumunuz biraz olsun içimi rahatlattı. Umarım bana gelen ürün de sıkıntısız ve dediğiniz gibi iyi çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de mediamarkt üzerinden mi aldınız?
Bana borusan lojistik ile göndermişler. İlk defa kullanıyorum o firmayı, tahmini teslimat süreleri ne kadar oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Murad sedat
Hocam ben de deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. Yurtdışı yorumlarına göre gerçekten güncellenmiş bir panel var diyorlar. Normalde Oled G8 34" kullanıyordum, bir kaza sonucu kırıldığı için OLED'den diğer panellere geçişte çöp görüntü görürüm diye korkuyorum açıkçası. OLED 49 almak aklımdan geçiyordu ancak biraz bütçe meselesi gibi oldu malum sene sonu. Ama yorumunuz biraz olsun içimi rahatlattı. Umarım bana gelen ürün de sıkıntısız ve dediğiniz gibi iyi çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de mediamarkt üzerinden mi aldınız?
Bana borusan lojistik ile göndermişler. İlk defa kullanıyorum o firmayı, tahmini teslimat süreleri ne kadar oluyor?
Banada borusan ile geldi hızlıca geldi. Tabi istanbuldan istanbula sevk olduğu için olabilir sizdeki durumu bilmiyorum.

Bende oled g9 da var. İkisini karşılaştırdığımda İyi bir panel ama bir oled değil. Hiçbirşey bir oled olamaz zaten. Oled çok başka bir kafa. Olede yakın bir şey bekliyorsanız beklentinizi karşılamaz.

Fiyatına göre iyi bir ürün. 18k monitör için yüksek bir mebla olmasına rağmen konu 49 inch olunca fiyatlar bambaşka seviyelere çıkıyor. Daha önce bu panel serisine muadil 32 inch g7 240hz da kullanmıştım onun görüntü kalitesi daha iyiydi diyebilirim. Bu sebeple aşırı bir beklentiniz olmasın.

Top Bottom