Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Odyssey G6 LS27BG652EUXUF Smart 27" 1ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Eren n
IPS katili ultra fast VA denen Samsung panel hızlı VA'lardan. Black smearing (ghosting) hala biraz mevcut ama üst düzeyde rekabetçi oynamıyorsanız/ağırlıklı rekabetçi oynamıyorsanız sıkıntı değil. Çoğu insana IPS'ten farkli görünmez. VA olduğu için IPS'in glow, leş kontrast gibi sorunları yok. Renkler konusunda yalnızca QD IPS'lere yenilir ki onlar da genelde değmeyecek kadar pahalı oluyor.

Tam bir IPS katili. Çok güzel monitör. En F/P modellerden. Ama kronik bir sıkıntısı var: scanline oluşuyor bazen. Bu model diğer ultra fast VA'lara göre bu sorundan daha az etkileniyor ama etkilenebuliyor. Bu arıza garanti kapsamında yani olursa değişim alabilirsiniz. Ama garanti bittikten sonra ne olur bilmiyorum.
Merhaba elimde xg2431 var blur buster sertifikalı 27 inçten geçince biraz küçük geldi ve 1080p monitör sistemim yeterli sizce bu monitör alınır mı yoksa gerek yok mu

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam sizi yakalamışken sorayım 7500e Philips Evnia aldım 27 inç 2k ne düşünüyorsunuz bu fiyst bandında
Msi qpf274 E2 almıştım ölü pixel çıkınca iade ettim
Fiyatına göre güzel.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Al kardeş ben aldım aynı satıcı hepsi burada üzerinden sorunsuz ürün çok memnunum
Scanline çıkarmazsa o fiyata ve biraz daha yukarısina alabileceğiniz en iyi model zaten.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Curved ne gibi sıkıntı yaratıyor 5 6 senedir msi kullanıyorum 144 24" curved bir sıkıntı yok yeni sisteme geçince 240hz alayım monitör dedim herkes bu sisteme almışken 2k 240hz al diyor ama fiyatlar bir ara 14 15k ları gördü acaba ips mi beklemek lazım bunun kavisi çok fazla 1500r kullanıyorum çok bir şey değil ama bu 1000r olduğu için çok sıkıntı yaratır mı bilmiyorum acele etmeyin derseniz daha kaliteli ve mümkünse beyaz bir monitör arıyorum 2k 240hz

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Curved ne gibi sıkıntı yaratıyor 5 6 senedir msi kullanıyorum 144 24" curved bir sıkıntı yok yeni sisteme geçince 240hz alayım monitör dedim herkes bu sisteme almışken 2k 240hz al diyor ama fiyatlar bir ara 14 15k ları gördü acaba ips mi beklemek lazım bunun kavisi çok fazla 1500r kullanıyorum çok bir şey değil ama bu 1000r olduğu için çok sıkıntı yaratır mı bilmiyorum acele etmeyin derseniz daha kaliteli ve mümkünse beyaz bir monitör arıyorum 2k 240hz
Hocam senin sisteme asus vg27aqml1a-W modeli yakışabilir. Aw2723df modeli de yakışabilirdi ama o paraları etmez. İlla beyaz diyorsan bu ikisi 2k 240hz modellerde güzel. 2K 180 olsa asus rog önerirdim ama 180 alma

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Hocam senin sisteme asus vg27aqml1a-W modeli yakışabilir. Aw2723df modeli de yakışabilirdi ama o paraları etmez. İlla beyaz diyorsan bu ikisi 2k 240hz modellerde güzel. 2K 180 olsa asus rog önerirdim ama 180 alma
Yok ya almışken 240 alayım geçeyim diyorum o kadar para veriyoruz 2 3k verip bir daha uğraşmaya gerek yok bence dediğiniz modellere bakayım sistemde her şey beyaz setup bile beyaz o yüzden beyaz istiyorum ama tabi 1 2k farksa verilir 6 7k farklara çıkarsa vermem o kadar sırf beyaz diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan attığınız asus 16.5k fazla değil mi dell de o fiyata düşmüş galiba

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
sistemde her şey beyaz setup bile beyaz
Yani sistem beyazsa setup beyaz oluyor :D

Daha kaliteli ve beyaz monitör istediğini söylemişsin, kalite parayla işte, yoksa beyaz monitör seçeneği zaten çok az.

Yok ya almışken 240 alayım geçeyim diyorum o kadar para veriyoruz 2 3k verip bir daha uğraşmaya gerek yok bence dediğiniz modellere bakayım sistemde her şey beyaz setup bile beyaz o yüzden beyaz istiyorum ama tabi 1 2k farksa verilir 6 7k farklara çıkarsa vermem o kadar sırf beyaz diye

Bu arada sistem kaç paraya geldi? Kasa + fanlar sıfır mı

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

Daha kaliteli ve beyaz monitör istediğini söylemişsin, kalite parayla işte, yoksa beyaz monitör seçeneği zaten çok az.

Bu arada sistem kaç paraya geldi? Kasa + fanlar sıfır mı
Kasa 1 aylıktı 7fan ve kasa 2.el diğerleri sıfır alındı 80 civarı tutmuştu

Evet beyaz hastalığı yaktı bizi :)
Yok ondan demedim dell bende bayağıdır takip ediyorum da 14 15e düşse alıp geçeceğim:)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,205
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom