Ryzen 7 7800x3d İçin Soğutma

twzdw

80+
Reaksiyon skoru
72
Bütçe Maksimum 3-3.5k falan
Sıvı veya kule tipi fark etmez.
Kasam Kule tipi max 160mm - Sıvı soğutucu için de max 360mm destekliyor. Önerisi olan varsa yardımcı olursa iyi olur.

enermax liqmaxflo 360 sığarsa kasana ama bir tık daha büyük normal 360 lara göre ya da phantom spirit 120 se

enermax liqmaxflo 360 sığarsa kasana ama bir tık daha büyük normal 360 lara göre ya da phantom spirit 120 se
thermalright kule tiplerine baktım yapay zekada 7800x3d için yeterli diyo ama forumlarda bazıları da sıvı daha iyi diyo kararsızım

thermalright kule tiplerine baktım yapay zekada 7800x3d için yeterli diyo ama forumlarda bazıları da sıvı daha iyi diyo kararsızım
yeterli hocamda ikiside aynı fiyat üründe güzel sadece değiştiriceksen ileride 2.el piyasası yok gibi bir şey

Bütçe Maksimum 3-3.5k falan
Sıvı veya kule tipi fark etmez.
Kasam Kule tipi max 160mm - Sıvı soğutucu için de max 360mm destekliyor. Önerisi olan varsa yardımcı olursa iyi olur.
Kalitesiz Sıvı Soğutma Alacağına Kaliteli Hava Soğutucu Almanı Tavsiye Ediyorum .

İyi bir Hava soğutma Çok çok rahat yeter

360mm Sıvı soğutma Fazla bile kaçar

Hava soğutma parasına olduğu için bunu alabilirsin hocam 200-300 tl daha öde Daha serin çalışsın geleceğe dönükte olur 9800x3d 9850x3d falan geçersen diye

İyi bir Hava soğutma Çok çok rahat yeter

360mm Sıvı soğutma Fazla bile kaçar

Hava soğutma parasına olduğu için bunu alabilirsin hocam

Bunu birkaç kere daha gördüm de bu fiyata iyi bi sıvı soğutma mı diye şüphelendim.

Bunu birkaç kere daha gördüm de bu fiyata iyi bi sıvı soğutma mı diye şüphelendim.
Yurt dışından geliyo sinerji getiriyor sadece bunu Ocypus iyi bir marka

Yurt dışından geldiği için ucuz zaten birde sinerjiyle beraber çalışıyorlar Sinerjiye birazdaha ucuza maal oluyor

Ama iyi bir marka Modelde iyi

kendim de 7800x3d ile kullanıyorum memnunum . Fanlarını uzun süre kullanmadım lianli cl wireless ile değiştiğim için.
link ;
Deepcool le360 v2 360mm

Geri