thermalright kule tiplerine baktım yapay zekada 7800x3d için yeterli diyo ama forumlarda bazıları da sıvı daha iyi diyo kararsızımenermax liqmaxflo 360 sığarsa kasana ama bir tık daha büyük normal 360 lara göre ya da phantom spirit 120 se
yeterli hocamda ikiside aynı fiyat üründe güzel sadece değiştiriceksen ileride 2.el piyasası yok gibi bir şeythermalright kule tiplerine baktım yapay zekada 7800x3d için yeterli diyo ama forumlarda bazıları da sıvı daha iyi diyo kararsızım
Kalitesiz Sıvı Soğutma Alacağına Kaliteli Hava Soğutucu Almanı Tavsiye Ediyorum .Bütçe Maksimum 3-3.5k falan
Sıvı veya kule tipi fark etmez.
Kasam Kule tipi max 160mm - Sıvı soğutucu için de max 360mm destekliyor. Önerisi olan varsa yardımcı olursa iyi olur.
+1![]()
Thermalright Frost Spirit 140 Hava Soğutucu
Çift anodize Alüminyum kapak sadece soğutucunun harika görünümünü sunmakla kalmaz, aynı zamanda soğutucu kanatlarını çizilmelere karşı korur.www.gaming.gen.tr
Bende öyle düşünüyorum sağolKalitesiz Sıvı Soğutma Alacağına Kaliteli Hava Soğutucu Almanı Tavsiye Ediyorum .
![]()
Thermalright Frost Spirit 140 Hava Soğutucu
Çift anodize Alüminyum kapak sadece soğutucunun harika görünümünü sunmakla kalmaz, aynı zamanda soğutucu kanatlarını çizilmelere karşı korur.www.gaming.gen.tr
Bütçe Odaklı Arıyorsanda Bunu Al .Bende öyle düşünüyorum sağol
Bunu birkaç kere daha gördüm de bu fiyata iyi bi sıvı soğutma mı diye şüphelendim.İyi bir Hava soğutma Çok çok rahat yeter
360mm Sıvı soğutma Fazla bile kaçar
Hava soğutma parasına olduğu için bunu alabilirsin hocam
![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yurt dışından geliyo sinerji getiriyor sadece bunu Ocypus iyi bir markaBunu birkaç kere daha gördüm de bu fiyata iyi bi sıvı soğutma mı diye şüphelendim.