Ryzen 7 7800x3d İçin Soğutma

Isınan bir işlemci değil, iGPU olmadan max 85-88W TDP'ye ulaşıyor. Herhangi bir tower yetecektir. AIO istiyorsan da ocypus'lar var sinerji sitesinde. Onlar fazla fazla yetecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı pahalı bu fiyata ya, V1 bir de bu. V2'sini 3.600'a sattılar geçen ay. Bunun yani V1'in 280'ini de 3.200'den sattı incehesap. Hiç gerek yok.

Bütçe Maksimum 3-3.5k falan
Sıvı veya kule tipi fark etmez.
Kasam Kule tipi max 160mm - Sıvı soğutucu için de max 360mm destekliyor. Önerisi olan varsa yardımcı olursa iyi olur.
Hocam direkt enermax liqmaxflo 360 alın fiyatında rakipsiz sıvı soğutucu karşılaştırma listesini ekliyorum

Ekler

• IMG_5809.webp
    IMG_5809.webp
    155 KB · Hit: 19
Pahalı ya
Bide fiyatına göre 240mm değmez

Zaten gerek yok sıvı soğutmaya birsürü kişi önermiş ben önerdim ama fiyatı İyi bir hava soğutmadan 200-300 tl daha fazla

Şu adama 3.5 ve üstü soğutmalar önermeyin saçma olur parasına yazık olur

Bütçe Maksimum 3-3.5k falan
Sıvı veya kule tipi fark etmez.
Kasam Kule tipi max 160mm - Sıvı soğutucu için de max 360mm destekliyor. Önerisi olan varsa yardımcı olursa iyi olur.
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black kullanıyorum, işlemci 7800x3d ve last of us 1 ve 2 ultra ayarlarda 2k da 70 dereceleri görmedi bile keza valo lol r6 gibi oyunlarda da en fazla 63-64 derecelerde dolaşıyor işlemci. Tavsiye ederim
( İzmir sıcaklarına rağmen bu sayılar )

Pahalı ya
Bide fiyatına göre 240mm değmez

Zaten gerek yok sıvı soğutmaya birsürü kişi önermiş ben önerdim ama fiyatı İyi bir hava soğutmadan 200-300 tl daha fazla

Şu adama 3.5 ve üstü soğutmalar önermeyin saçma olur parasına yazık olur
Ben kullanıyorum 70 leri nadir görüyorum ama evet pahalanmış

60-70 tatlı nokta ama 70 üstü Ufacık böyle küçücük böyle karıncacık kadar sıkıntı
85 Derecelere kadar gideri var slikon kalitesi yüksek işlemci bunlar çokta korkmayın 80 leri görünce

TR Phantom spirit muadili bişey olabilir yani çift kule iş görür

Geri