Ekran Kartlarına Gelen Son Zamlar.

guney0101

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 5070 bakıyordum ice gigabyte 1 haftadır.. son 3-4 gündürde indirim bekliyodum. 34 küsürden satılan kart 5 gün önce 40 binden stoklara girdi amazon üzerinden. bugun 55.000.. zam tamam da bu zam değil ya.. :) nolur bu zamlar böyle yine artış devam eder mi? 2-3 gün bekleyelim mi? yoksa baska modellere yönelmek mi lazım?

Kartların hepsi pahalanacak.

Nitro taksiti bu ay bitiyor İyiki almışım. O sıra acelem yoktu ama ne de olsa kullanıyoruz bu mereti alayım demiştim

Son düzenleme:
Arkadaşlar 5070 bakıyordum ice gigabyte 1 haftadır.. son 3-4 gündürde indirim bekliyodum. 34 küsürden satılan kart 5 gün önce 40 binden stoklara girdi amazon üzerinden. bugun 55.000.. zam tamam da bu zam değil ya.. :) nolur bu zamlar böyle yine artış devam eder mi? 2-3 gün bekleyelim mi? yoksa baska modellere yönelmek mi lazım?

Geçenlerde bir arkadaş forumda indirim gelir mi? Beklemeli miyim diye açtığı konuya indirim sakın bekle aksine bindirim gelir ne alacaksan hemen al demiştim. Ürüne normal zam gelmese ÖTV'ye zam gelir gene hiçbir şey yerli yerinde durmaz.

Zamlar gelmeden önce zamlı aldım, son zamlar içime su serpti :kekw:

beyaz diye 42 verilmez 5070 e ya...alırsam kahrımdan öleceğim beklersem yine kahrımdan :D

Geri