🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

Yahu ben şunu anlamıyorum adam 330TL'e T-Shirt paylaşmış karton diyen var kalıbı rezil diyen var alınmaz diyen var madem çok kötü F/P değil 330TL'e T-Shirt paylaşın şundan kaliteli alalım
Kimse de "Onun yerine bu alınır -Link-" dememiş yani
Ayrıca kalıbının oversize olmadığını adam konunun başında belirtmiş zaten firmanın ürünle ilgili hataları var zaten yok değil ama bu fiyata bence gayet iyi yani 330TL olum ne bekliyorsunuz

Yahu ben şunu anlamıyorum adam 330TL'e T-Shirt paylaşmış karton diyen var kalıbı rezil diyen var alınmaz diyen var madem çok kötü F/P değil 330TL'e T-Shirt paylaşın şundan kaliteli alalım
Kimse de "Onun yerine bu alınır -Link-" dememiş yani
Ayrıca kalıbının oversize olmadığını adam konunun başında belirtmiş zaten firmanın ürünle ilgili hataları var zaten yok değil ama bu fiyata bence gayet iyi yani 330TL olum ne bekliyorsunuz
Sonunda okuduğunu anlayan biri çıktı Allah razı olsun hocam teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Benden bi öneri gelsin. Mavinin outlet kısmını arada bir yoklayın. Çok uygun fiyata kaliteli tşirtler denk gelebiliyor.

Tişört kaliteleri nasıl fiyatına göre şöyle tatile giderken şort ve tişörtlerden 2 3 kombin yaparak alıp gitmek istiyorum alanlar önerir mi ?

Deneyen oldu mu?

alsam olmaz muhtemelen ** xxl giyiyorum neden yok acaba :(

ya bence kalitesiz değil bu arada çünkü Amazon'da arada defacto tişörtler indirime giriyor incecik 100 liraya yatarken falan giymelik alıyorum. 1 aya yırtılıyor koltuk altları. Bu tişört onlara görece ağır ancak tişörtlerin kalıplarında bir tutarlılık yok. Hepsini XL aldım. Bazıları meh oluyor bazıları sıkıyor yani. Bu arada XXL gibi beden üretmemeleri de tamamen fiyasko açık konuşmak gerekirse. Ve bazı XL yazan tişörtler kesinlikle L ile karışıp yanlış etiket basılmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası tişörtlere laf edenlere sesleniyorum
Bushido'dan basic tişört alın ama 800 lira. Bundan 3 tane alıyorsun o fiyata

tişört geldi ben beğenmedim ucuz olması beğeneceğimiz anlamına gelmiyor valla. bir kez yıkadım rengi soldu 30 derecede hemde. pamuk çok tişörttüm oldu ilk kez bunda karşılaştım.

Tişört kaliteleri nasıl fiyatına göre şöyle tatile giderken şort ve tişörtlerden 2 3 kombin yaparak alıp gitmek istiyorum alanlar önerir mi ?
Siyah tshirti mutlaka alın shortlar hakkında bilgim yok valla. Onun dışında genel olarak fiyatına göre f/p

ya bence kalitesiz değil bu arada çünkü Amazon'da arada defacto tişörtler indirime giriyor incecik 100 liraya yatarken falan giymelik alıyorum. 1 aya yırtılıyor koltuk altları. Bu tişört onlara görece ağır ancak tişörtlerin kalıplarında bir tutarlılık yok. Hepsini XL aldım. Bazıları meh oluyor bazıları sıkıyor yani. Bu arada XXL gibi beden üretmemeleri de tamamen fiyasko açık konuşmak gerekirse. Ve bazı XL yazan tişörtler kesinlikle L ile karışıp yanlış etiket basılmış.

Açıkçası tişörtlere laf edenlere sesleniyorum
Bushido'dan basic tişört alın ama 800 lira. Bundan 3 tane alıyorsun o fiyata
Bu fiyata bu kalite hocam zaten tamamen F/P bence de yani...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,812
Üyeler
200,791
Son üye
Gorkempr

Geri