16x2 DDR 5 Ram Lazım

gamemax

80+
Reaksiyon skoru
68
piyasada bulabilceğim en uygun ram nedir suan yardimci olur musunz

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
patriot viperlar en uygun şuanda

patlamaz da 2x16 kit halinde aldığın kadar optimize çalışmazlar okadar
Kanka bu dediğini teknik ve pratik olarak ispatlayabilirsen direkt iade süreci başlatırsın birebir aynı 2 adet RAM alırsın. Örneğin aynı RAM'in birini amazon birini trendyoldan alırsan evet senin dediğin ihtimal baya bi artar fakat aynı yerden alıyorsun ve 2 adet alıyorsun birini farklı birini farklı yollayamazlar birebir aynısını yollamak zorundalar. Açıkçası ben senin dediğin olayı hayatımda ilk kez duyuyorum, mantıksız kesinlikle değil ama bana biraz düşük bir ihtimal gibi geldi bizim durumumuzda.

Kanka bu dediğini teknik ve pratik olarak ispatlayabilirsen direkt iade süreci başlatırsın birebir aynı 2 adet RAM alırsın. Örneğin aynı RAM'in birini amazon birini trendyoldan alırsan evet senin dediğin ihtimal baya bi artar fakat aynı yerden alıyorsun ve 2 adet alıyorsun birini farklı birini farklı yollayamazlar birebir aynısını yollamak zorundalar. Açıkçası ben senin dediğin olayı hayatımda ilk kez duyuyorum, mantıksız kesinlikle değil ama bana biraz düşük bir ihtimal gibi geldi bizim durumumuzda.
Fabrika rami kit olarak satarken çipleride aynı model koyuyor ancak farklı paketlemeyle alınca birisi hynix olur diğeri samsung olur birisi düşük voltajda çalışabilirken diğeri daha çok voltaj ister burda tutarsızlık olup en kötü ramle aynı çalışır en iyi ram vs vs

aynı ramden 2 tane alınca silikon çip marka model voltaj farkı vs. oluyor dual kit gibi güzel çalışmıyor bunu göz önünde bulundurmak lazım
Hocam elimde satılık köprü var ilgilenirseniz kit şeklinde bide sizin için uygun 😂😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,628
Üyeler
200,735
Son üye
Kilajune

Geri