Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

Gerekirse forumdan el el para toplayalım su ****** ye dersini verelim dava açmayacagini bildiğinden blof de atmış *e
hocam para konusunda sorunum yok teşekkür ederim. Avukatıma yarın detayları ileteceğim

Ulan hadi 40-50 binlik mal çalıp riske gireni bir nebze anlarım, 2500 tl'lik dandik bir ssd için niye başını belaya sokma riski alır insan?

Geçen yıl rx 570 sattım param güvende ile. Adam aldı tertemiz kartı geri iade etti aynı gün.
İade smsi gelince aradım konuştuk, meğer 8 pinlik kartı 6 pinlik powera bağlamış dingil.
Ekran morarıyor diyip iade etmiş sonra.
Yaptığı salaklığı anlatınca da komisyonu ödersen tekrar alırım falan dedi utanmadan. :D

Ben PG ile ürün satmayı bırak almaya bile korkuyorum artık.
Hırsızı dolandırıcısı yetmiyormuş gibi dangalağı da çok fazla.
Bilerek bakiyeyi düşük tutuyor satıcının bu tutar için dava açmayacagini biliyor çünkü
normalde bu sahibinden dolandiriciliklarinda isim gizlenir telefonu ayarlanır IBAN değiştirilir onlara da uğraşmamış kendine güveni de tam kahpenin

yarın avukatıma detayları iletecem zaten böyle bi yorum yapmasaydı ugraşmayacaktım ama şimdi ugraşacağım.

Hocam gelen SSD'yi bir takıp denediniz mi? HDD Sentinel ile sağlık durumuna bir bakın. Çok büyük bir gerizekalılık bu. Ben bir insanın bu kadar ahmak olabileceğine inanmak istemiyorum. Acaba elinde aynısından bir tane daha vardıda yanlış olanı mı yolladı? 2500 TL cidden hırsızlık yapılacak miktar değil.

Hocam gelen SSD'yi bir takıp denediniz mi? HDD Sentinel ile sağlık durumuna bir bakın. Çok büyük bir gerizekalılık bu. Ben bir insanın bu kadar ahmak olabileceğine inanmak istemiyorum. Acaba elinde aynısından bir tane daha vardıda yanlış olanı mı yolladı? 2500 TL cidden hırsızlık yapılacak miktar değil.
Denemiş ya yukarıda ekran görüntüsü var direk açılmamış SSD bozuk

hocam taktım fakat gpr veya mbr olarak biçimlendiremiyorum o yüzden disk başlatılmıyor.

Sarı siteden asla param güvende ile ürün satılmaz o kadar çok operasyon çocuğu var ki
Geçmiş olsun

Bu soysuzlardan çok var hangi biriyle uğraşayım ya da 500 tl 100 tl 2000 tl uğraşmaya değmez dedikçe bunların özgüveni artıyor senden sonra başkasını da mağdur ediyolar.
Yaptığı şey hırsızlık, insanların hakkına giriyor, seni enayi yerine koyuyor. Uğraşmak lazım hatta imkan varsa dişlerini eline vermek lazım.
Sırf bu yüzden hiç bi ürünümü işim bitince satmam 2. elde, ya tanıdığıma uyguna veririm ya hediye ederim ya da çöpe atarım

Tek değişik kısım 2229 olan yer değil hocam bence verin avukata hatta avukata verecek paranız yoksa bile yapay zeka desteğiyle siz bile halledebilirsiniz bence bu işi uğraşın

Alırken de satarken de şahsın satış geçmişine bakın ürün satıp 5 yıldızlı alışverişleri yoksa satmayın.Yeni hesapsa zaten satmayın.Alış kısmında koşulsuz iade olduğundan çok sorgulamanıza gerek yok ama satarken kesinlikle bakın.

Bu sistem alıcıyı koruyor satıcıyı değil alırken almayı düşünebilirim ama satarkrn gözden çıkarabileceğim veya ucuz şeyler haricinde asla satmam

hocam para konusunda sorunum yok teşekkür ederim. Avukatıma yarın detayları ileteceğim
yılanın başını küçükken ezeceksin hocam yoksa bakıyor bu adamlar yapıyor bir şeyde olmuyor diye herkes yaparsa işin içinden çıkılmaz ver avukata zaten haklı bulunursan vekalet ücretini paşa paşa ödeyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,392
Üyeler
200,671
Son üye
arcrey

Geri