flyingatm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 847
Sabah 6 gibiydi ya. Kahretti beni. Bu kadar kaslı 9070xt zor düşüyor.Ben hic gormedim bugun
Sabah 6 gibiydi ya. Kahretti beni. Bu kadar kaslı 9070xt zor düşüyor.Ben hic gormedim bugun
Pulse var bende ama görsem iade edip alırdım herhalde harika bi kart. Boş kart varsa kayıtlı alıp limit açmayı deneseydiniz keşkeSabah Sapphire Nitro+ 9070XT 36 liraya düştü, kartta 34 lira limit kaldı diye alamadım. Çok acılıyım.
Patlattım bu aralar her şeyi ya, ofis için harcalamalar vs. derken bu arttırılmış limitin arttırılmışı sonunda kalan zaten.Pulse var bende ama görsem iade edip alırdım herhalde harika bi kart. Boş kart varsa kayıtlı alıp limit açmayı deneseydiniz keşke
Başıma gelse yıkılırdım herhalde. Neyse pulseda iyidir yaPatlattım bu aralar her şeyi ya, ofis için harcalamalar vs. derken bu arttırılmış limitin arttırılmışı sonunda kalan zaten.
Satın alım deneyip, 5-6dk kadar ödeme bekleniyor kısmında kartı kitledim zaten. 3-4 arkadaşı aradım, saatten dolayı uyuyordu herkes. 2 lira ile kaçırdım.
Kahroldum, kahroldum. 9070XT 2-3 günde 1 düşüyor da; pulse düşüyor hep. Nitro+? Bu ay düşerse tekrar iyi. Amazon satıcılı, mükemmel durumda yazıyordu. Neyse, kafa dağıtmaya devam.Başıma gelse yıkılırdım herhalde. Neyse pulseda iyidir ya
Hayırlısı değilmiş. Bir sonrakine artıkKahroldum, kahroldum. 9070XT 2-3 günde 1 düşüyor da; pulse düşüyor hep. Nitro+? Bu ay düşerse tekrar iyi. Amazon satıcılı, mükemmel durumda yazıyordu. Neyse, kafa dağıtmaya devam.
O indirimli kampanyalarda alma imkanım vardı ama belli sebeplerde alamayıp daha pahalıya ve depodan almak yüzünden diyelim. Geçen satılan Swift modelini taksit yapayım( hiç gerek yoktu) derken alamadım. 9070 xt modellerinde soğutma olarak sıkıntılı hethangi bir model yok (Gigabyte putty sorunu dışında). Zaten kartı undervolt yaparak kullanacağımız için en uyguna aldıktan sonra üzülecek bi durum yok.Enayi gibi niye hissediyorsun harika seçim ben de aynısını yaptım
Ben de 31300e alıp iade ettim 1 hafta sonra 31800e aldımO indirimli kampanyalarda alma imkanım vardı ama belli sebeplerde alamayıp daha pahalıya ve depodan almak yüzünden diyelim. Geçen satılan Swift modelini taksit yapayım( hiç gerek yoktu) derken alamadım. 9070 xt modellerinde soğutma olarak sıkıntılı hethangi bir model yok (Gigabyte putty sorunu dışında). Zaten kartı undervolt yaparak kullanacağımız için en uyguna aldıktan sonra üzülecek bi durum yok.
@darkapol
Ben bir kaç haftadır devamlı kendim takip ediyordum. Özellikle gece yarısı ile 2 arası bir de sabah vakitleri. Diğer dikkat ettiğim diğer durum genelde salı günleri stok düşüyor depoya.
Ben de 5070 kacırdım mac saatınde ındırım yapmıslarKahroldum, kahroldum. 9070XT 2-3 günde 1 düşüyor da; pulse düşüyor hep. Nitro+? Bu ay düşerse tekrar iyi. Amazon satıcılı, mükemmel durumda yazıyordu. Neyse, kafa dağıtmaya devam.
beşiktaşın mı maçı var ?Ben de 5070 kacırdım mac saatınde ındırım yapmıslar![]()
hayırbeşiktaşın mı maçı var ?
Nitro bambaşka bir kart ve 36 ya ikincielden ucuzmuş, ben bukadar heryanı kalite kokan sadece msi suprim gördümPulse var bende ama görsem iade edip alırdım herhalde harika bi kart. Boş kart varsa kayıtlı alıp limit açmayı deneseydiniz keşke