pulse çokta giriş seviye soğutma değil ama firmanın konumlandırması öyle pulse pure nitro XT olan modelde bildiğim kadarıyla birebir aynı sooğutma bloğunu kullanıyor taichiyi al bu paraya çıkıyorsanASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hangisi daha mantıklı ?
çalışır iyi psu ise işlemcin x3d amd ise daha rahat çalışır750w ile taichi calisir mi?
Gigabyte auros 80+ gold psu var islemci 9800x3dpulse çokta giriş seviye soğutma değil ama firmanın konumlandırması öyle pulse pure nitro XT olan modelde bildiğim kadarıyla birebir aynı sooğutma bloğunu kullanıyor taichiyi al bu paraya çıkıyorsan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çalışır iyi psu ise işlemcin x3d amd ise daha rahat çalışır
Ayni fikirdeyiz. Bir de firmalarin aktif -pasif dengesini (bilancolarini yonetebilmek icin) saglayabilmek icin satis yapmalari lazim. Amortisman yani asinma payi her zaman olacaktir depoda tuttuklari, tutmaya devam etikleri, depolari kendilerinin olsa da olusan maliyetten dolayi. Teknoloji hizla ilerliyor, gun gelir Nvidia ozelinde ben rtx 5000 Super gpulari cikartiyorum der bu mallar furmalarin ellerinde kalabilir, Bankalarin da, normal kosullarda, bu firmalarda ilk baktigi bilancolari olur zaten.Türkiye'nin de ekonomik durumu ciddi etkiliyor bence. Bu sözde "fiyat hatası" aslında bilinçli yapılan indirimlerde. Firmalar, faizler çok yüksek olduğu için kredi çekemiyorlar, mecburen para ihtiyacını indirim yaparak sağlamaya çalışıyorlar diye düşünüyorum.
ben psudan çok anlamam ama gigabyte sorunlu diyorlardı burda arkadaşlar.Gigabyte auros 80+ gold psu var islemci 9800x3d
pulse çokta giriş seviye soğutma değil ama firmanın konumlandırması öyle pulse pure nitro XT olan modelde bildiğim kadarıyla birebir aynı sooğutma bloğunu kullanıyor taichiyi al bu paraya çıkıyorsan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çalışır iyi psu ise işlemcin x3d amd ise daha rahat çalışır
bende ona bakıyordum 44 k ya n11 de var satıcı media markt45k fiyatıyla nasıldır miniled 65 inc bir TV içinLG 65QNED70B6C 65 inç 165 cm 4K MiniLED Smart TV AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 65QNED70B6C 65 inç 165 cm 4K MiniLED Smart TV AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
valla odayı soğutamıyorsan kartı iyi soğutacan felsefe bu herkes yazdan dem vurur herkesin evi kaloriferli kışında odalar 25 26 derece5000 fiyat farkına değer mi taichi ?
aynı ürün mü yani miniled olması güzel ama lg sorunlu mu diyorlardı yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorumbende ona bakıyordum 44 k ya n11 de var satıcı media markt
ben aldım kullanıyorum çift motorla her gaza bastığımda pati çekiyor ama tüm dik yokuşlardada banamısın demiyor standart mod ile 50km yol yaptım şuan fiyat performanstaki en iyisi diyebilirimhocam bu Onvo scooter alınır mı, scooter hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim.
Onvo OV-013 X Plus Scooter fiyatı, teknik özellikleri, Onvo Scooter modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Onvo OV-013 X Plus Scooter fiyatı, teknik özellikleri, Onvo Scooter modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
60hz nexstar alınır daha ucuza45k fiyatıyla nasıldır miniled 65 inc bir TV içinLG 65QNED70B6C 65 inç 165 cm 4K MiniLED Smart TV AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 65QNED70B6C 65 inç 165 cm 4K MiniLED Smart TV AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
aynı ürün mü yani miniled olması güzel ama lg sorunlu mu diyorlardı yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum