🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

Hangisi daha mantıklı ?
pulse çokta giriş seviye soğutma değil ama firmanın konumlandırması öyle pulse pure nitro XT olan modelde bildiğim kadarıyla birebir aynı sooğutma bloğunu kullanıyor taichiyi al bu paraya çıkıyorsan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

750w ile taichi calisir mi?
çalışır iyi psu ise işlemcin x3d amd ise daha rahat çalışır

pulse çokta giriş seviye soğutma değil ama firmanın konumlandırması öyle pulse pure nitro XT olan modelde bildiğim kadarıyla birebir aynı sooğutma bloğunu kullanıyor taichiyi al bu paraya çıkıyorsan

Gigabyte auros 80+ gold psu var islemci 9800x3d

Türkiye'nin de ekonomik durumu ciddi etkiliyor bence. Bu sözde "fiyat hatası" aslında bilinçli yapılan indirimlerde. Firmalar, faizler çok yüksek olduğu için kredi çekemiyorlar, mecburen para ihtiyacını indirim yaparak sağlamaya çalışıyorlar diye düşünüyorum.
Ayni fikirdeyiz. Bir de firmalarin aktif -pasif dengesini (bilancolarini yonetebilmek icin) saglayabilmek icin satis yapmalari lazim. Amortisman yani asinma payi her zaman olacaktir depoda tuttuklari, tutmaya devam etikleri, depolari kendilerinin olsa da olusan maliyetten dolayi. Teknoloji hizla ilerliyor, gun gelir Nvidia ozelinde ben rtx 5000 Super gpulari cikartiyorum der bu mallar furmalarin ellerinde kalabilir, Bankalarin da, normal kosullarda, bu firmalarda ilk baktigi bilancolari olur zaten.

5000 fiyat farkına değer mi taichi ?

45k fiyatıyla nasıldır miniled 65 inc bir TV için
bende ona bakıyordum 44 k ya n11 de var satıcı media markt

5000 fiyat farkına değer mi taichi ?
valla odayı soğutamıyorsan kartı iyi soğutacan felsefe bu herkes yazdan dem vurur herkesin evi kaloriferli kışında odalar 25 26 derece :D
challengerda 2.5 slot kart olması lazım taichi 3 3.5 slot gibi 5000bin farka bence değer soğutma bloğu küçükse ön tarafa 3 tane noctuada alsan soğutamıyorsun kartı

hocam bu Onvo scooter alınır mı, scooter hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim.
ben aldım kullanıyorum çift motorla her gaza bastığımda pati çekiyor ama tüm dik yokuşlardada banamısın demiyor standart mod ile 50km yol yaptım şuan fiyat performanstaki en iyisi diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,604
Üyeler
200,724
Son üye
cengizhanunal

Geri