Merhabalar bütçem çok fazla yok en fazla 70k çıkartabilirim ağır 3d renderlar alıyorum ve oyun geliştiriyorum üni için şehir dışına çıkıcam ve bu yüzden leptopa geçmem gerekiyor 2 tane leptop buldum sizce nasıllar aşağıda linklerini koydum
www.gaming.gen.tr
ty.gl
Biriniş işlemcisi çok daha iyi ama ekranı 2k uygulamalarda viewportta gereksiz performans kaybı olacaktır 1080p çekince de ekran 2k olduğu için görsel bozulma olcak diye düşünüyorum en azından benim eski monitörde öyle bir sorun vardı diğeri de hp omen serisi diye güveniyorum sizce napabilirim sizin de bulduğunuz leptoplar varsa öneriye açığım ama lütfen fiyatı çok yükseltmeyin o kadar çıkartmam çok zor
Thunderobot RS16 RTX 5060 16 inç 2K Gaming Laptop
Thunderobot RS16, üstün performansı ve şık tasarımı bir araya getiren yeni nesil oyuncu laptopu ile sınırları ortadan kaldırıyor.
HP Omen C2EZ2EA AMD Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD RTX5060-8GB Freedos 17.3
Omen C2EZ2EA AMD Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD RTX5060-8GB Freedos 17.3
Biriniş işlemcisi çok daha iyi ama ekranı 2k uygulamalarda viewportta gereksiz performans kaybı olacaktır 1080p çekince de ekran 2k olduğu için görsel bozulma olcak diye düşünüyorum en azından benim eski monitörde öyle bir sorun vardı diğeri de hp omen serisi diye güveniyorum sizce napabilirim sizin de bulduğunuz leptoplar varsa öneriye açığım ama lütfen fiyatı çok yükseltmeyin o kadar çıkartmam çok zor