🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

taichi ile steel legend arasındaki fark nedir steel legend alınır mı ?

Vatan baba bizi de bir gör be. Nisandaki ram indirimini mayısta (Bu video ile
) gördüm. O gün dedim artık sistem toplayayım. Mayıstan beri ram indirimi yapmadın. Yap artık şu ram indirimini....

Sürekli zam gelecek zam gelecek dendiği için 41e Taichi aldım umarım pişman olmam ya

Dostlar bende elimdeki 3060ti sistemi satip 41e 9070xt taichi alıp sıfır sistem dizmeyi planlıyorum. İtopyadaki 9800xd3+anakart bundlesinide 33kdan alsam uzerine 2. El 32 veya 48 gb ram alsam 25-30k arası sarı siteden. mantıklı olur mu acaba?

45k fiyatıyla nasıldır miniled 65 inc bir TV için
Kötü, TV alınacaksa az fazlasına C6K alınır.

Parafa 6 taksit yapmıyor böyle saçma şey görmedim

Sürekli zam gelecek zam gelecek dendiği için 41e Taichi aldım umarım pişman olmam ya
iki hafta önceki 30 binlik swift kadar iyi bi kampanya değil. Soğutma performansı olarak da en fazla 3 derece filan oynar zaten bütün 9070xtlerin soğutma blokları büyük ve benzer. Ama taichi ismine görüntüsüne ve prestijine para vermiş oluyorsunuz.

Taichi'nin beyazı çıktı efsane bişey ama ülkemize gelmedi.

109623_11_hands-on-with-the-new-asrock-radeon-rx-9070-xt-taichi-white-16gb-oc-gpu_full.webp

iffalcon almayın o kadar düştüler ki gittiler televizyonun yanında pegasus uçak bileti veriyorlar sakın almayın 1 yıla kalmaz çekilirler muhattap bulamazsınız tlc alt firması sözde birde
pazara yeni girmeye çalışıyor arsenal mi liverpool forması mı ne veriyordu lansmanda bir sürü hediyesi vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,478
Üyeler
200,686
Son üye
mustadaa

Geri