İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Tercihen 4k ama en ucuzunu istediğiniz icin 2k bu var iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4K fiyatları ne kadar oluyor ortalama?
Normalde 12k gibi bir şey ödemeyi planlıyordum çünkü. Bu işin ucu bucağı yok 70kua basit bi sistem toplayıp monitörü sonra alacakken monitör dahil 2 katı harcama yaptım nerdeyse. O yüzden abartmakta istemiyorum artık

Aynen eve gittiğinde bir sorun görsen kabul etmezler falan ugrasırsın. Oled zaten kolay kolay sorunlu gelmez. Oled aldım ölü piksel, ghosting, ışık sızması vb şeyler cıktı diyen görüyor musunuz? Yok çünkü ışık sızması imkansız, ghosting imkansız. Ölü piksel de aşırı nadir çıkıyor. Bir de IPS-va alın veya mini led IPS-va alın bir sürü sorunla karşılaşma şansın var
Panel lekeli gelmişti :D sizde konuda denk gelmiştiniz sanki mo27u2 mı neydi 4k oled

4K fiyatları ne kadar oluyor ortalama?
Normalde 12k gibi bir şey ödemeyi planlıyordum çünkü. Bu işin ucu bucağı yok 70kua basit bi sistem toplayıp monitörü sonra alacakken monitör dahil 2 katı harcama yaptım nerdeyse. O yüzden abartmakta istemiyorum artık
35-40k arası.

Panel lekeli gelmişti :D sizde konuda denk gelmiştiniz sanki mo27u2 mı neydi 4k oled
Hangi konu bir tane mo27u2 Amazon depo üzerinden alan arkadaşta leke gelmişti. Sıfır kapalı kutu almamıştı o arkadaş
16342.webp

35-40k arası.

Hangi konu bir tane mo27u2 Amazon depo üzerinden alan arkadaşta leke gelmişti. Sıfır kapalı kutu almamıştı o arkadas

Cok mesaj var ya kim okuyacak 🙂

2Kdan devam edeyim ben. OLED sizce şart mı 1080P ıps bi monitörden geçicem 2k bile devrim olacak büyük ihtimalle
2k bence devrim degil biraz daha iyi o kadar. 4k da cok fark var gözler bayram ediyor.

OLED bence 5060 sisteme şart değil ancak 5070 ve üstüne şart. Oled sayesinde gerçek HDR da görüyorsun bu da ekstra görüntü kalitesi sağlıyor fps kaybı olmadan

2k bence devrim degil biraz daha iyi o kadar. 4k da cok fark var gözler bayram ediyor.

OLED bence 5060 sisteme şart değil ancak 5070 ve üstüne şart. Oled sayesinde gerçek HDR da görüyorsun bu da ekstra görüntü kalitesi sağlıyor fps kaybı olmadan
sayfa 7 de ki görselde leke mevcut o kadar

Tercihen 4k ama en ucuzunu istediğiniz icin 2k bu var iyi

Amazondan alırsanız gerekirse Amazon cebinden karşılıyor iadeyi. Mesela gamepad iademi satıcı kabul etmedi Amazon yardımcı olmustu

Bunu önerebilirim:

Biraz daha üste eklersen Asus versiyonu var ancak bütceyi biraz zorlar XG32UCWG
LG tercih etmem muhtemelen son haberlerden sonra. XG32UCWG alabilirim teşekkürler.

4K için şu an o parayı vermem gibi duruyor. Attığınız 2K iyi duruyor ama LG ile ilgili bir kaç şey okumuştum insanlar tercih etmiyor galiba şu an

24'ten 27'ye geçiyorsa bence kullanıma göre bayağı farkediyor.
Katılıyorum 4k'dan 2k düşürünce bir süre alışamadım.

4K için şu an o parayı vermem gibi duruyor. Attığınız 2K iyi duruyor ama LG ile ilgili bir kaç şey okumuştum insanlar tercih etmiyor galiba şu an
Lg R yaptı son olaylardan sonra ayrıca Microsoft da el attı. Berbat bir durum ancak lg değil farklı marka isterseniz daha fazla para harcayacaksınız

Geri