Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 800
her telefonda demedim, her telefona olsaydı note 7 gibi toplatırlardı1 yıl kullandım düşen olmadı.
her telefonda demedim, her telefona olsaydı note 7 gibi toplatırlardı1 yıl kullandım düşen olmadı.
Ya kral endişelenme al bence bu fiyata iyi gayetKendi kendine düşer mi yoksa dışardan kuvvet lazım mı, zaten kılıfsız kullanmam.
Şarj ömrü daha kısa ve daha çok ısınıyor bence s25 daha iyi görünüş olarakta daha iyi bence ama bu kişiselS25 Edge tercih edilebilir .
s23 kalmadı ki piyasa da artık, 28-30 bine peynir ekmek gibi satıyorduBu arada Samsung tarafında sevdiğim olay şu ben gidip s22-s23 alsam da bir şey değişmiyor daha ucuza daha kaliteli bir şey almış oluyorum orta seviye androidlere göreHem de ekran kalitesi, kameralar falan da güncel modellere göre hemen hemen aynı. Sadece işlemciden yana biraz geride kalınıyor o da alo diyen ben gibilere kafi. Fiyatları keşke biraz daha düşse
![]()
Çoktan aldım. Çok sağ olun.Ya kral endişelenme al bence bu fiyata iyi gayet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şarj ömrü daha kısa ve daha çok ısınıyor bence s25 daha iyi görünüş olarakta daha iyi bence ama bu kişisel
S23 için doğru da s22 kötü şu an ondan geçiyorum batarya sıkıntılı. Ama kamera 5 nesildir hiç değişmedi.Bu arada Samsung tarafında sevdiğim olay şu ben gidip s22-s23 alsam da bir şey değişmiyor daha ucuza daha kaliteli bir şey almış oluyorum orta seviye androidlere göreHem de ekran kalitesi, kameralar falan da güncel modellere göre hemen hemen aynı. Sadece işlemciden yana biraz geride kalınıyor o da alo diyen ben gibilere kafi. Fiyatları keşke biraz daha düşse
![]()
sd 8 elite var daha iyisi yok denebilir.Bunlar exynos dimi hep ? Çok çektim snapdragon ile düzü arasında muazzam fark çıkıyordu hep
1 Hafta önce 43400 den aldım daha ucuz oldugu zaman oluyoLacivert rengi. Dün buz mavisi de indirimdeydi. Satıcı Trendyol.![]()
Samsung Galaxy S25 256 GB Lacivert - Fiyatı, Yorumları
Galaxy S25 256 GB Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Hayırlı olsun. Nerden almıştınız?1 Hafta önce 43400 den aldım daha ucuz oldugu zaman oluyo
brom ben de lansmanda şubat 2025 ayında aldığın paraya aldım1 Hafta önce 43400 den aldım daha ucuz oldugu zaman oluyo
O dediğin S24'de vardı, ülkemizde Exynos modelleri gelmişti. S25'te ise dünya çapında Snapdragon 8 Elite kullanılıyor olmalı.Bunlar exynos dimi hep ? Çok çektim snapdragon ile düzü arasında muazzam fark çıkıyordu hep